Bottenplan


Ovanvåning


PILSTORPSGATAN 12 Såld!

Ett stenkast från havet, mellan Strandvägen och idrottsplatsen, ligger denna kvalitetsvilla som 2008 ritades av arkitekten Mats Blomkvist. Ett ypperligt och underhållsfritt boende. Havsglimt från ovanvåningen och högklassiga materialval i hela huset. Liten lättskött trädgård. Se på bilderna och njut...

Bostadsinfo Såld!

Boendeform: 1 familjs friliggande
Antal rum: 6 rum
Varav sovrum: 3-4 st
Boarea: 200 m²
Tomtareal: 341 m²
Byggnadsår: 2008
Område: LOMMA, Lomma
Tillträde: Diskuteras

Ansvarig Fastighetsmäklare

Dan Eliasson, Reg. Fastighetsmäklare

Dan Eliasson
Reg. Fastighetsmäklare

0708-18 12 00

Interiör

HALL - Hall med mörkgrå granitkeramik och vitputsade väggar. Avhägningsmöjlighet till vänster och gästwc till höger.

GÄSTWC - Mörkgrå granitkeramik på golvet och delvis vitkaklade väggar, resten av väggarna är putsade. Här finns en vägghängd toalett och ett handfat.

KÖK - Kvalitetskök från Uno form i lönn och grått. Fönsterburspråket i köket ger härligt ljus. Bänkskivor i mörk granit. Köksö med en 90 cm bred induktionshäll med spisfläkt i rostfritt och glas, integrerad kyl, frys och diskmaskin, inbyggnads ugn och mikro i rostfritt, frostade glasskivor ovanför arbetsytorna. Mörkgrå granitkeramik på golvet och vitputsade väggar. Inbyggda spotlights i det vitlaserade taket.

TVÄTTSTUGA - Tvättstuga med mörkgrå granitkeramik och vitputsade väggar. Här finns tvättmaskin, torktumlare, vask, fjärrvärmepanna och gott om förvaring. Utgång till framsidan.

MATPLATS - Mörkgrå granitkeramik på golvet och vitputsade väggar, väggen mot trappan till ovanvåningen är klädd med fasadskivorna Silur från Promonord. Trappan upp är i ek och gråmålad metall. Stora fönster från golv till tak. Vid matplatsen finns ett ljusinsläpp i taket som skapar extra rymd och ljus. Inbyggda spotlights i det vitlaserade taket. Matplatsen, köket, allrummet och vardagsrummet är i öppen planlösning.

ALLRUM - Allrum med stort glasparti mot trädäcket i söderläge, mörkgrå granitkeramik på golvet och vitputsade väggar. Inbyggda spotlights i det vitlaserade taket.

VARDAGSRUM - Härligt vardagsrum med fantastiska glaspartier mot trädgården. Tvåstavig ekparkett och vitputsade väggar. Inbyggda spotlights i det vitlaserade taket.

OVANVÅNINGEN
HALL - Hallen på ovanvåningen ger en marin känsla med det bågformade taket och de runda fönstren. Längs den ena sidan finns det ekskåp. Ljusa väggar och skeppsgolv i ek och ask. Direkt till höger ligger wc/dusch och efter det så finns master bedroomavdelningen.

WC/DUSCH - Wc/dusch med sandbeigefärgat kakel och barkbrunt klinkers. Vägghängd toalett, duschhörna och handfat. Här återkopplas den marina känslan med ett runt fönster.

BADRUM - Innanför dörren till master bedroom finns ett spännande badrum med sandbeigefärgat kakel och barkbrunt klinkers. Badkar med ett stort fönster framför som ger härlig utsikt mot väster. Vägghängd toalett och handfat.

ARBETSRUM - Före sovrumsdelen i master bedroomavdelningen finns ett halvrum som passar som både arbetsrum eller som läshörna. Ljusa väggar och skeppsgolv i ek och ask.

MASTER BEDROOM - Rummet har både härlig takhöjd upp i nock och bågformat tak. Enormt fönsterparti mot väster. Ljusa väggar och skeppsgolv i ek och ask. Mot ena väggen finns sju garderober i ek och frostat glas.

SOVRUM 2 - Sovrum med stor takkupa. Skeppsgolv i ek och ask, ljusa väggar och en fondvägg i ljusgrönt. Spännande takhöjd och ett litet extra fönster för ytterligare ljusinsläpp.

SOVRUM 3 - Sovrum med stor takkupa. Skeppsgolv i ek och ask, ljusa väggar och en fondvägg i brunt. Spännande takhöjd och ett litet extra fönster för ytterligare ljusinsläpp.

HALL/TV-HÖRNA - Utanför de två sovrummen mot öster finns en hall med fyra garderober. Det finns även en del som passar som tv-hörna åt barnen. Ljusa väggar och skeppsgolv i ek och ask.

Övrigt

Ref. Nr.: DE682
Byggnadstyp: 1½-plansvilla
Uppvärmning: Fjärrvärme
Byggnadssätt: Grundmur: Betong
Stomme: LECA+trä
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glas isoler
Bjälklag: Lättbetong
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Plåt
Upplåtelseform: Friköpt
Tomttyp: Trädgårdstomt
Fastighetsbet.: Karstorp 17:65
VA: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Driftskostnad: 42,100 kr/år
Driftskostnad varav: Uppvärmning: 17,400 kr
El: 14,400 kr
VA: 5,500 kr
Renhållning: 1,800 kr
Taxeringskod: 220
Taxeringsvärde: 1,688,000 kr
Summa pantbrev: 2,079,000 kr

Övrigt om byggnaden
Uteplats i söderläge.

Övriga byggnader
Väggarna på nedanvåningen är av massivt danskt vit-gult tegel, stenull och LECA-block.
Genomgående vattenburen golvvärme. Det finns larm i huset. Innerdörrar av massiv ek. Förberett för centraldammsugare. Uppgiften angående boytan är från säljaren.

Visa objekt på karta »

Dokument och länkar

Inga dokument bifogade