Genomgående 3:a om 74 kvm med uteplats och uterum i soligt söderläge.. Såld!


Välkomna till Strandpromenaden 16


Planskiss - Viss avvikelse kan förekomma


Vardagsrum och kök med utgång till balkong


Vardagsrum


Balkong med utsikt mot stranden samt kvällssol


Kök och vardagsrum i öppen planlösning


Kök


Kök


Sovrum


Sovrum


Sovrum med klädkammare och skjutdörrsgarderob


Uterum


Uteplats och uterum i soligt söderläge


Uteplats


Uterum och uteplats i soligt söderläge


Sovrum


Badrum med tvättmaskin och torktumlare


Badrum


Hall


Exteriör


STRANDPROMENADEN 16 Såld!

Låt oss presentera denna genomgående 3:a om 74 kvm med uteplats och uterum i soligt söderläge mot den gröna innergården samt balkong med havsutsikt och kvällssol. En bostad i mycket fint skick med bara några meter till Lommas finaste strand. Trevliga sällskapsytor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Master bedroom med både klädkammare och skjutdörrsgarderob. Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Ett bekvämt modernt boende på perfekt läge i Lomma Strandstad. Garage finns under huset. Välkomna på visning!

Bostadsinfo Såld!

Avgift: 4,788 kr inkl värme, VA, renhållning och gästparkering.
Boendeform: Lägenhet
Antal rum: 3 rum
Boarea: 74 m²
Byggnadsår: 2008
Område: Lomma Hamn, Lomma
Tillträde: Diskuteras
Våning: 1 av 4, hiss finns

Ansvarig Fastighetsmäklare

Anna Eriksson, Reg. Fastighetsmäklare

Anna Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare

0732-39 99 00

Interiör

HALL - Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter. Parkettgolv och vita väggar.

BADRUM - Till höger från hallen når man lägenhetens rymliga badrum. Mörk klinkers på golvet samt vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med golvvärme, handfat med kommod, dusch med infällbara duschväggar, vägghängd toalett, handdukstork samt spotlights i taket. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan samt väggskåp med bra förvaringsmöjligheter.

SOVRUM - Till vänster från hallen når man lägenhetens första sovrum. Sovrummet har parkettgolv och vita väggar. Härifrån har man utsikt mot lägenhetens balkong.

VARDAGSRUM - Vidare från hallen når vi det ljusa vardagsrummet som har öppen planlösning mot köket. Stora fönsterpartier ger ett generöst ljusinsläpp. Från vardagsrummet har man utgång till lägenhetens balkong med utsikt mot stranden och kvällssol. Välplanerat vardagsrum med gott om plats för både soffa samt större matbord. Parkettgolv, vita väggar samt fondväggar.

KÖK - Modernt kök med inredning i vitt samt kakel ovan de gråa bänkskivorna. Köket erbjuder bra arbetsytor och är utrustat med hel kyl och frys, diskmaskin, häll, köksfläkt, ugn samt mikrovågsugn. Parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM - Master bedroom med stor klädkammare samt skjutdörrsgarderob. Klädkammaren har praktiskt Elfa-system vilket ger mycket bra förvaringsmöjligheter. Från detta sovrum når man lägenhetens uterum samt uteplats som vetter mot innergården i söderläge.

UTEPLATS MED UTERUM - Uteplatsen och uterummet ligger i perfekt söderläge och fungerar som extrarum stora delar av året. Från uteplatsen och uterummet har man utsikt mot den gemensamma innergården.

Nuvarande ägare har målat om lägenheten januari 2019 samt nya dimbara spotlights i köket 2019.

Förening

Brf Stranden

Övrigt

Ref. Nr.: ML03974
Lägenhetsnummer: 0A12
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Fastighetsbet.: Lomma 25:37
Andel i förening: 2,4805%
Andel av årsavgift: 2,48049%
Energideklaration: Utfärdad 2019-09-18 00:00
Energiprestanda:
105 kWh/m² (Atemp) och år

Brf Stranden äger fastigheten Lomma 25:37. På fastigheten finns tre byggnader med 35 lägenheter som färdigställdes 2008. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen. Det finns inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget (2020-08-27). Senast avgiften förändrades vara 2015 då gjordes en sänkning. Inga kommande renoveringar är beslutade (2020-08-27).

Uteplats: Lägenheten har en balkong samt en uteplats. Balkongen har havsutsikt samt kvällssol och uteplatsen har ett inglasat uterum med ett trädäck om ca 15 m² i perfekt söderläge. Bostadsrättsinnehavaren är skyldig att svara för underhållet av uteplatsen samt trädäcket. Uteplatsen ingår inte i upplåtelsen av bostadsrätten.

Kabel-TV och bredband: Kabel-tv och bredband levereras via Telia, ett obligatoriskt tillägg tillkommer 249 kr vilket innefattar ett basutbud av 100 Mbit fiber-bredband, tv-kanaler, och fast telefoni.

Garage och parkering: Föreningen disponerar 35 garageplatser och 7 bilplatser för gästparkering. En parkeringsplats i garaget är obligatoriskt för alla lägenheter och kostar 661 kr/mån.

Förråd: Källarförråd tillhör lägenheten. Extra förvaringsutrymme kan hyras om man önskar.

Innergård: Det finns en trevlig gemensam innergård.

Gemensamma utrymme: Innergård, hobbyrum i källaren, cykelparkering i källaren och på gården.

Kostnader utöver avgiften som tillkommer:
- Telia, 249 kr/mån.
- Garageplats i källaren, 661 kr/mån.
- Hushållsel.
- Hemförsäkring.

Andelstal: Föreningen redovisar andelsprocent 2,4805% samt andelsprocent årsavgift 2,48049%.
Överlåtelseavgift samt pantsättningsavgift: Föreningen tar ut överlåtelseavgift 1183 kr, betalas av köparen. Pantsättningsavgift 473 kr/pant, betalas av pantsättaren.
Energideklaration: Utförd 2019-09-18. Energiprestanda/primärenergital 128 kWh/m² och år. Specifik energianvändning (tidigare energiprestanda) 105 kWh/m² och år. Energiklass E.

Kontakta mäklaren för en skriftlig boendekalkyl.

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma - Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma - Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Visa objekt på karta »