Nu säljer vi JMs visninghus på populära Gustavslund... Såld!


Vardagsrum med utgång till trädgården


Planskiss - viss avvikelse kan förekomma


Vardagsrum och kök


Kök från Vedum


Kök från Vedum


Kök från Vedum


Matplats i vardagsrummet


Vardagsrum


Wc/dusch på bottenvåningen


Wc/dusch


Wc/dusch på bottenvåningen


Allrum på ovanvåningen


Allrum på ovanvåningen


Sovrum


Sovrum


Sovrum


Sovrum


Sovrum


Sovrum


Vardagsrum


Badrum


Trädgård med stenlagd uteplats


Exteriör


Stjärnbergagatan 3 Såld!

Nu säljer vi JMs visninghus på populära Gustavslund. Välplanerat tvåplanshus om 138 kvm med möjlighet till fem sovrum. Trädgård i härligt västerläge med stenlagd uteplats. Modernt och funktionellt vinkelkök i öppen planlösning med vardagsrummet vilket ger trevliga sällskapsytor. Vardagsrummet är lättmöblerat med matplats för det stora sällskapet. Bostaden har två fullutrustade badrum samt separat tvättstuga. På ovanvåningen finner man idag fyra sovrum samt ett allrum som även kan disponeras som ett sovrum. Ett bekvämt boende med bra förvaringsmöjligheter. Praktiskt förråd i trädgården samt biluppställningsplats för två bilar i anslutning till huset. Nybyggda hus är befriad från fastighetsavgift/skatt de första 15 åren, som för närvarande 8.349 kr/år. Huset är Svanenmärkt. Välkomna på visning.

Bostadsinfo Såld!

Boendeform: 1 familjs friliggande
Antal rum: 6 rum
Varav sovrum: 4-5 st
Boarea: 0 m²
Tomtareal: 283 m²
Byggnadsår: 2019
Område: Gustavslund, Helsingborg
Tillträde: Diskuteras

Ansvarig Fastighetsmäklare

Anna Eriksson, Reg. Fastighetsmäklare

Anna Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare

0732-39 99 00

Extra kontaktperson

Dan Eliasson, Reg. Fastighetsmäklare

Dan Eliasson
Reg. Fastighetsmäklare

0708-18 12 00

Interiör

HALL - Hall med ljusgrå klinkers innanför dörren, ljusgråa väggar samt avhängningsmöjligheter.

WC/DUSCH - Helkaklad wc/dusch med ljusgrå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Dusch med blandare i krom från Tapweill samt duschväggar i klarglas. Handfat med kommod från Svedbergs, blandare från Tapwell samt badrumsspegel från Svedbergs. Toalettstol samt ett mindre fönster.

TVÄTTSTUGA - Till höger i hallen finner man tvättstugan med separat ingång. Ljusgrå klinkers på golvet och vita väggar. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens, tvättho med blandare från Tapwell, bänkskiva med väggskåp ovan från Vedum.

KÖK - Husets moderna kök kommer från Vedum och har stilren köksinredning i vitt med kakel ovan den ljusgråa bänkskivan. Trevligt kök i vinkel som är utrustat med inbyggnadsugn , mikrovågsugn, induktionshäll, två kyl-fryskombinationer, integrerad diskmaskin, bänkbelysning (LED-list) och köksfläkt. Samtliga vitvaror är i rostfritt från Siemens. Parkettgolv och ljusgråa väggar

VARDAGSRUM - Husets vardagsrum är rymligt med stora sällskapsytor och ett generöst ljusinsläpp. Här finns plats för både ett stort matbord samt soffa. Från vardagsrummet har man utgång till den stenlagd uteplatsen och trädgården i västerläge.

OVANVÅNING
ALLRUM/SOVRUM - När man kommer upp från trappen möts man huset av allrummet. Detta rum kan även användas som sovrum om man önskar fler rum. Parkettgolv, vita väggar samt en mörk fondvägg.

SOVRUM - Större sovrum med praktisk förvaring i skjutdörrsgarderob med Elfa-inredning. Parkettgolv och ljusgråa väggar.

SOVRUM - Sovrum med ljusgråa väggar, parkettgolv samt en skjutdörrsgarderob med inredning från Elfa.

BADRUM - Helkaklat badrum med grå klinkers på golvet och vitt matt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med badkar från Svedbergs med blandare i krom från Tapewell, handfat med kommod från Svedbergs samt blandar från Tapwell, badrumsspegel från Svedbergs, toalettstol, tvättställningen John samt ett mindre fönster.

SOVRUM - Sovrum med parkettgolv och väggar i både mörkblått samt vitt. Här finns plats för både säng och skrivbord om man önskar.

SOVRUM - Sovrum med parkettgolv, vita väggar samt en fondvägg i grå nyans.

Övrigt

Ref. Nr.: AE03948
Byggnadstyp: 2-plansvilla
Uppvärmning: Fjärrvärme
Byggnadssätt: Grundläggning: Betongplatta på mark
Stomme: Trä med stålbalkar
Fasad: Tegel/Träpanel
Fönster: Treglasfönster trä med aluminiumbeklädd utsida
Tak: Papp
Upplåtelseform: Friköpt
Tomttyp: Trädgårdstomt
Fastighetsbet.: Rosöga 5
VA: Kommunalt vatten och avlopp

Övrigt om byggnaden
Nybyggda småhus som har värdeår 2012 och senare betalar inte någon fastighetsskatt/fastighetsavgift de första 15 åren. Fastighetsavgiften för 2020 är 8.349 kr/år.
Uppställningsplats för två bilar.
Förråd på tomten (oisolerat).
Varje hus har ett FTX-aggregat. Spisfläkten har egen motor och är ej kopplad till FTX-ventilationen
Taxeringsvärde ej fastställt.
Huset kommer taxeras som kedjehus.
Vattenburen golvvärme på bottenvåningen. Radiatorer på ovanvåningen.

Driftskostnader:
Värme: Fjärrvärme från Öresundskraft, för uppvärmning och varmvatten, räknat 60 kWh/m2 och år och kategori. kWh-pris på 70 öre/kWh (vinterpris). 8300 kWh, 783 kr/mån, 9 400 kr/år.
El (hushållsel, ytterbelysning) (60 öre/kWh): 5500 kWh, 308 kr/mån, 3 700 kr/år.
Vatten & avlopp (uppvärmning ovan under värme): 150 m3, 333 kr/mån, 4 000 kr/år.
Sophämtning: 2x370 l, 2300 kr/år vid sortering (tömning varannan vecka). 192 kr/mån, 2 300 kr/år.
Samfällighetsavgift (GA avseende bullerplank): 17 kr/mån, 200 kr/år.
Total driftskostnad (exkl. bredband och försäkring): 1 633 kr/mån, 19 600 kr/år.
Driftskostnader som anges är en schablonmässig uppskattning, beräknad på fyra personer i hushållet, Uppgifterna gällande driftskostnaderna är lämnade av JM AB.

Energideklartion: säljaren har inte ombesörjt någon energideklaration på fastigheten. Sedan entreprenaden färdigställts och överlämnats skall Köparen hålla
de av Fastighetens mätvärden, som kan vara nödvändiga vid upprättandet av energi-deklaration enligt lag, tillgängliga för Säljaren under tre år
fr o m färdigställandet. Dessutom skall Säljaren av Köparen erhålla fullmakt som ger Säljaren rätt att inhämta uppgifter från Köparens
leverantörer av elkraft, gas och fjärrvärme i den utsträckning som erfordras för upprättande av energideklaration enligt lag.

Servitut: Köparen upplåter utan ersättning servitut till förmån för intilliggande fastighet avseende rätt att inom Fastigheten, där så erfordras, nyttja erforderligt
utrymme för dels bibehållande av takutsprång, väggbeklädnad/panel, hängränna, stuprör och dräneringsledning, dels tillträde för drift och underhåll av
nämnda anordningar. Fastigheten äger motsvarande rättigheter, där så erfordras, visavi grannfastighet. Ovan angivna rättigheter kan vid lantmäteriförrättning komma att inrättas som officialservitut.

Gemensamhetsanläggning: Fastigheten skall delta i gemensamhetsanläggning med huvudsaklig omfattning enligt den preliminära situationsplanen, Bilaga F, avseende bullerplank samt andra för Fastigheten erforderliga anläggningar. Samfällighetsförening för förvaltningen av gemensamhetsanläggningen skall bildas. Säljaren kommer att bekosta och låta utföra anläggningen i särskild ordning. Vidare kommer Säljaren att bekosta inrättande av gemensamhetsanläggning samt bildande av samfällighetsförening. Samfällighetsföreningens övertagande av förvaltningen av gemensamhetsanläggningen sker när anläggningsbeslut har registrerats, föreningen bildats och anläggningen godkänts vid en besiktning som Säljaren föranstaltat om. Köparen skall fr o m samfällighetsföreningens övertagande av gemensamhetsanläggningen svara för de på Fastigheten belöpande kostnaderna för gemensamhetsanläggningen. Från Avlämnandedagen till övertagandet svarar Säljaren för drift och underhåll av gemensamhetsanläggningen. Köparen ersätter Säljaren för sin del av kostnaderna för drift och underhåll med ett belopp om 200 kr/år. Kostnaden för sophämtning, hushållsel, värme och vatten ingår ej i denna avgift.

Detaljplan: Enligt detaljplan för del av fastigheten Husensjö 9:25, Gustavslund, ska bullerskylld på 1,5 meter (i form av plank eller dylikt) anordnas i gräns mot Mangårdsgatan.

Allmän information: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivningen, prospekt samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad från lantmäteriet. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständIgheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten.

Lagfarts- och pantbrevskostnader: Vid fastighetsköp betalar köparen 1,5% i lagfartskostnad (stämpelskatt) på det belopp som köpebrevet utfärdas på samt en expeditionsavgift som är 825 kronor. Kostnad för eventuellt uttagande av pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en expeditionsavgift om 375 kronor per inteckning.

Kontakta mäklaren för en skriftlig boendekalkyl.

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea samt ev. biarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Visa objekt på karta »

Dokument och länkar

Inredning