Nyproduktion - JM - Kvarteret IQ


IQ ExteriörLinero

I Linero planerar vi 78 smarta bostäder för dig som vill ha lite större utrymme för livet. Som vill investera i ett nytt boende - men också i dig själv. Kanske vill du kunna resa mer, odla grönsaker i kolonistugan eller odla ditt sociala liv. Eller letar du efter en lägenhet medan du pluggar. 10 minuter från Lunds centrum ska vi bygga bostäder som inte bara är moderna och välplanerade utan också ger dig möjlighet att ha pengar över till annat än bara bo. Smarta kvadrat helt enkelt.

Bostadsinfo

Pris: 995,000 kr pris från
Boendeform: Lägenhet
Antal rum: rum
Boarea:
Område: Lund
Tillträde: prel. feb 2022

Visningar

Kontakta mäklaren för information om visningar.

Ansvarig Fastighetsmäklare

Anna Eriksson, Reg. Fastighetsmäklare

Anna Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare

0732-39 99 00

Kontakta mäklaren

Skicka »

Interiör

I korsningen Norrängavägen-Vikingavägen i Linero planerar vi ett bostadshus med både mindre och större lägenheter. Här finns ettor där varje kvadratmeter är noga planerad, tvåor till dig som behöver lite mer plats, fina treor och fyror till er som är fler och behöver mer. Alla lägenheter får balkong, uteplats eller fransk balkong. Det bästa med ditt nya smarta boende i Linero är att lägenheterna är flexibla och kan anpassas utefter dina behov. Du kan välja att ta bort en vägg och få större social yta alternativt lägga till en vägg om du nu behöver ett extra kontor, hobbyrum, bibliotek eller barnrum. Det som passar dig bäst helt enkelt. Vad de också har gemensamt är att de är smarta, yteffektiva och prisvärda, utan att för den skull tumma på kvaliteten. Smarta kvadrat i Linero är ett boende som ger dig lite större frihet till lite mindre boendekostnad.

Kontakta oss gärna om du är nyfiken så berättar vi mer. Hur fungerar det att köpa nybyggt? Får jag hjälp med lånet? Vad är det egentligen som ingår i mitt bostadsköp? Hur gör jag med min nuvarande bostad? Får man själv välja inredning? Inte konstigt att det finns många frågor, men vi har svaren och hjälper dig med det du behöver.

Kvadratsmart planlösning
På samma yta som vanligtvis skulle vara en tvåa, blir här en trea.

Bekvämlighet och trivsel
Här möts funktion, komfort och estetik med de viktigaste valen redan gjorda. Dessutom med JMs erkänt höga kvalitet.

Svanenmärkta hus
Våra Smarta kvadrat-hus är också smarta för klimatet – samtliga är Svanenmärkta och tänkta att stå i minst 100 år.

Övrigt

Ref. Nr.: AE03926
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Dokument och länkar

Inga dokument bifogade