Låt oss presentera denna nybyggda 2:a om 40 kvm med uteplats... Såld!


Välkomna till Fernissagatan 2


Planskiss - viss avvikelse kan förekomma


Kök


Kök och vardagsrum i öppen planlösning


Kök


Kök


Vardagsrum och kök i öppen planlösning


Vardagsrum


Detaljbild vardagsrum


Uteplats


Uteplats


Sovrum


Sovrum


Detaljbild sovrum


Sovrum med ingång till WC/Dusch


WC/Dusch med kombimaskin


WC/Dusch


Detalj WC


WC/Dusch


Detalj dusch


Skjutdörrsgarderob i hall


Uteplats mot innergård


Exteriör


Entré


Fernissagatan 2 Såld!

Låt oss presentera denna nybyggda 2:a om 40 kvm i Limhamns Sjöstad. Lägenheten stod klar för inflyttning i april 2020. Ett välplanerat boende med stor uteplats i soligt läge mot innergården. Stilfullt kök från Vedum och helkaklad wc/dusch med kombimaskin. Den öppna planlösningen och den generösa takhöjden om 2,75 m ger stora sällskapsytor och en härlig rymd. Sovrum med gott om plats samt bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober. Lägenheten har smakfulla tillval och vackert vitlaserat askgolv. Perfekt läge med närhet till både havet, Ribersborgsstranden och Limhamns centrum. Måste upplevas. Välkomna på visning!

Bostadsinfo Såld!

Avgift: 2,520 kr inkl värme, vatten och renhållning.
Boendeform: Lägenhet
Antal rum: 2 rum
Boarea: 40 m²
Byggnadsår: 2020
Område: LIMHAMN, Malmö
Tillträde: Diskuteras
Våning: 1 av 3, hiss finns

Ansvarig Fastighetsmäklare

Anna Eriksson, Reg. Fastighetsmäklare

Anna Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare

0732-39 99 00

Interiör

HALL - Hall med praktisk klinkers innanför dörren. Här har man stor skjutdörrsgarderob med spegelglas och mycket bra fövaringsmöjligheter.

KÖK - Lägenhetens kök har modern inredning i vitt från Vedum. Köket är utrustat med vitt kakel ovan bänkskivan i grått samt kyl/frys, induktionshäll, köksfläkt, ugn och diskmaskin. Ett välplanerat och praktiskt kök i öppen planlösning med vardagsrummet vilket ger gott om plats för ett matbord. Parkettgolv i vitlaserad ask och vita väggar. Lägenheten har generösa takhöjden om 2,75 m vilket ger en härlig rymd.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet har stort fönsterparti vilket ger ett trevligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet har man utgång till uteplatsen som är belägen mot innergården. Vitlaserat askgolv och vita väggar.

UTEPLATS - Den generösa uteplatsen med trädäck är om ca 16 kvm. Soligt läge i sydväst mot den lugna innergården.

SOVRUM - Sovrum med plats för dubbelsäng. Även här har man förvaringsmöjlighet i skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Vitlaserat askgolv samt vita väggar.

WC/DUSCH - I anslutning till sovrummet finner man lägenhetens helkaklade wc/dusch. Stilfull klinkers i gråbrun ton och vitt kakel på väggarna. Handfat med kommod, badrumsskåp med spegel samt belysning, duschhörna med klarglas, toalett samt kombimaskin med vit bänkskiva ovan.

Förening

Brf Oljeslagarens hus 1 i Limhamn

Övrigt

Ref. Nr.: AE03919
Lägenhetsnummer: 212
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Uppvärmning: Fjärrvärme
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Andel i förening: 0,7258%

Bostadsrättsföreningen Oljeslagarens hus 1 ligger i Limhamns Sjöstad och består av ett kvartersbildande flerbostadshus fördelat på sex trapphus sam fyra sammanhängande radhus i tre våningar, totalt 94 lägenheter. Därutöver finns det garage i källaren samt två lokaler (lokalerna är avsedda för publik verksamhet, ej restaurang eller kontorsverksamhet). Byggnationen utförs av Hökerum Bygg AB på uppdrag av föreningen och denna lägenhet stod klar för inflyttning i april månad 2020. Här bor man med närheten till havet och promenadstråk till Ribersborgstrand med populära kallbadhuset och Limhamnsfältet. Man har även gångavstånd till den charmiga fiskehamnen med fiskrökeri, småbåtshamnen Lagunen samt Limhamns centrum med varierande utbud av affärer och restauranger. Bra cykelväg in till Malmö city.

Förråd: Källarförråd tillhör lägenheten.
Parkering: Bostadsrättsföreningen har tillgång till garageplatser som är belägna i källaren, totalt 74 st. 8 st av dessa platserna är utrustade med AC-laddare för elbilsladdning, 1.100 kr/mån (kostnad för förbrukning av el tillkommer och kommer faktureras användaren). Övriga 66 platser i garaget hyrs ut till en kostnad om 850 kr/mån.
TV/Bredband: Fastigheten är fiberansluten. Föreningen har gemensamt tecknat avtal för TV, bredband och Telefoni via Com Hem, obligatorisk tillägg om 160 kr/mån. Tilläggstjänster som ej ingår i föreningens avtal kommer debiteras direkt av leverantören.
Gemensam takterrass: På plan 4 i trapphus 3 finns en gemensamma takterrass. Terrassen har ett härlig västerläge.
Övernattningslägenhet: Föreningen har en övernattningslägenhet med wc/dusch där det finns plats för fyra övernattande gäster. Lägenheten ligger på plan 1/entréplan i trapphus 2. Kostnad 200 kr/dygn.
Cykelparkering: Finns i garaget.

Kostnader utöver avgiften som tillkommer är följande. Någon driftskostnad går ej att redovisa då nuvarande ägare ej har bebott lägenheten.
-Hushållsel
-TV/Bredband/Telefoni.
-Eventuell hyra bilplats.
-Hemförsäkring inkl. bostadsrättstillägg.

Upplåten mark: Lägenhetsinnehavaren ansvara för skötsel av uteplatsen. Enligt kontraktsritning är uteplats om 16 kvm.
Andelstal: Föreningen redovisar andelstal ekonomisk plan 0,72580000 %. Andelstal kapital 0,7258000 %.
Energideklaration: Någon energideklaration är ej utförd.
Överlåtelse - pantsättningsavgift: Enligt föreningens stadgar får överlåtelseavgift om 2,5% av prisbasbeloppet tas ut, betalas av förvärvaren. Pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet, betalas av pantsättaren.

Kontakta mäklaren för en skriftlig boendekalkyl.

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma - Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma - Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Visa objekt på karta »