Välkomna till populära Ellstorp och denna smakfulla 2:a om 54 kvm... Såld!


Välkomna till Nobelvägen 147D


Planskiss - viss avvikelse kan förekomma


Hall


Vardagsrum


Matplats i vardagsrum


Vardagsrum med utgång till balkong


Balkong


Balkong


Kök med matplats


Kök


Kök


Kök


Kök


Sovrum


Sovrum med skjutdörrsgarderob


Wc/Dusch


Exteriör


Nobelvägen 147D Såld!

Välkomna till populära Ellstorp och denna smakfulla 2:a om 54 kvm. Lägenheten har nyrenoverat kök från 2018 med inredning i stilfull grå ton. Även Wc/dusch är nyrenoverad i samband med att föreningen genomförde stambyte. Stora trevliga sällskapsytor i vardagsrummet som både har plats för soffa och matbord. Från vardagsrummet har man utgång till balkongen. Sovrum med bra förvaringsmöjligheter och hall med klädkammare. Ett välplanerad boende på perfekt läge med närheten till city. Hiss finns. Välkomna på visning.

Bostadsinfo Såld!

Avgift: 3,977 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV (basutbudet) och bostadsrättstillägg.
Boendeform: Lägenhet
Antal rum: 2 rum
Boarea: 54 m²
Byggnadsår: 1938 enligt årsredovisning 2018
Område: ELLSTORP, Malmö
Tillträde: Diskuteras
Våning: 4, hiss finns

Ansvarig Fastighetsmäklare

Anna Eriksson, Reg. Fastighetsmäklare

Anna Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare

0732-39 99 00

Interiör

HALL - Hall med vacker fiskbensparkett, vita väggar samt klädkammare.

KÖK - Till vänster från hallen finner man det stilfulla köket som renoverades 2018. Köksinredning i grått från HTH med vitt kakel ovan bänkskivan i trä. Köket är utrustat med kyl/frys, inbyggnads mikro, ugn, köksfläkt, häll från Smeg samt integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror är från 2018 och i rostfritt. Vita väggar, spotlights i taket samt enstavsparkettgolv.

SOVRUM - Sovrummet är beläget mot innergården. Här har man stor skjutdörrsgarderob med bra förvaringsmöjligheter. Fiskbensparkett samt vita väggar.

VARDAGSRUM - Lägenhetens vardagsrum är rymligt med plats för både matbord och soffa. Från vardagsrummet har man utgång till balkongen. Fiskbensparkett, vita väggar samt spotlights i taket.

WC/DUSCH - Helkaklad wc/dusch med grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Vägghängdtoalett, handfat , badrumsspegel med belysning, dusch med glasvägg, spotlights i taket samt handdukstork. Wc/dusch renoverade 2019 i samband med att föreningen genomförde stambytt.

Förening

Hsb Brf Ellstorp I Malmö

Övrigt

Ref. Nr.: AE03887
Lägenhetsnummer: 160
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Andel i förening: 0,19059%
Andel av årsavgift: 0,19059%
Energideklaration: Utfärdad 2010-03-11 00:00
Energiprestanda:
191 kWh/m² (Atemp) och år

HSB:s Brf Ellstorp i Malmö är en äkta bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningens hus byggdes år 1983. Föreningen innehar sina fastigheter med äganderätt. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter. Gemensamma innergård finns med utemöbler, grillplats, lekplats och gräsmatta. Föreningen slutförde stambyte samt badrumsrenoveringar under 2019. För mer information kring genomförda renoveringar se bifogad årsredovisning.

Tvättstuga: Gemensam tvättstuga finns i källaren
Parkering: Det finns ca 95 garageplatser för bil och 13 garageplatser för MC belägna under gården. Separat kösystem. För övrig parkeringsmöjligheter se www.malmo.se
Bredband & TV: Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com Hem och bredband via Bredband 2. Som medlem kan man ansluta sig till bredband till en kostnad om 80 kr/månad för 100/100 Mbit/s eller 99 kr/månad för 1000/1000 Mbit/s.
Hyra cykelförråd: 20:-/månad i cykelförråd med galler. 50:-/månad för barnvagns- och cykelkärroförråden. 40:-/månad för cykelplatser inne i miljöhus. 75:-/månad för boxar vid Åsgårdsgatan (12 st). 50:-/månad för cykelförråd i källare.
Förråd: källar-och vindsförråd tillhör lägenheten.
Säkerhetsdörr finns.

Kostnader utöver månadsavgiften som tillkommer är hushållsel, hemförsäkring och gas (spis).

Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift: Överlåtelseavgift tas ut om 1 183 kr, betalas av köparen. Pantsättningsavgift tas ut om 473 kr/pant. Betalas av låntagaren. Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas.

Föreningen redovisar följande andelstal: Andelstal insats 0,19059%. Andelstal årsavgift 0,19059%.

För mer information besök gärna föreningens hemsida: www.ellstorp.com

Kontakta mäklaren för en skriftlig boendekalkyl.

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma - Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma - Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Visa objekt på karta »