Lägenhet om 71 kvm på tredje våningen med både balkong och hiss... Såld!Planlösning - viss avvikelse kan förekomma


Alternativ ev. möjlig planlösning


Spolegatan 22 Såld!

Lägenhet om 71 kvm på tredje våningen med både balkong och hiss i tidstypisk fastighet från 1932. Vardagsrum med vacker fiskbensparkett från vart man når balkongen i perfekt västerläge. På Spolegatan bor du med gångavstånd till såväl centralstationen och stadens utbud. Snabbt tillträde möjligt. Välkommen på visning.

Bostadsinfo Såld!

Avgift: 3,530 kr I avgiften ingår värme och vatten. Kostnad (165 kr/mån) avseende tv och internet tillkommer. Preliminär kostnad för el (f.n. 335 kr) tillkommer och erläggs månadsvis. Hushållselen mäts individuellt.
Boendeform: Lägenhet
Antal rum: 2,5 rum
Boarea: 71 m²
Byggnadsår: 1932
Område: LUND, Lund
Tillträde: Diskuteras/snabbt

Ansvarig Fastighetsmäklare

Dan Eliasson, Reg. Fastighetsmäklare

Dan Eliasson
Reg. Fastighetsmäklare

0708-18 12 00

Interiör

HALL - Hall med parkettgolv och ljusa väggar.

VARDAGSRUM/MATRUM - Stort och ljust rum som är uppdelad i två delar. Säljarna använder den ena delen av rummet som vardagsrum och den andra som ett bibliotek. Utgång till balkongen i västerläge. Vacker fiskbensparkett och ljusa väggar.

KÖK - Stort kök som rymmer matplats. Köket är från 2002 som är utrustat med spis, spisfläkt, diskmaskin, hel kyl (ca 2018) och hel frys (ca 2018). Parkettgolv och ljusa väggar.

SOVRUM - Mycket stort sovrum mot den lugna innergården med parkettgolv och ljusa väggar. Ev. möjlighet att dela av rummet till två mindre, se förslaget på alternativ planlösning.

KLÄDKAMMARE

BADRUM - Helkaklat badrum i ljusa toner. Här finns badkar, handfat, toalett, handdukstork och tvättmaskin.

Den alternativa planlösningen ska ses som ett förslag där köparen uppmanas att kontrollera att det är genomförbart med bostadsrättsföreningen och ev. kommunen.

Förening

Brf Vagnen

Övrigt

Ref. Nr.: DE03857
Lägenhetsnummer: 6
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Fastighetsbet.: SKJUTSSTALLEN 6
Andel i förening: 6,09995%
Andel av årsavgift: 6,09987%
Energideklaration: Utfärdad 2019-06-03 00:00
Energiprestanda:
157 kWh/m² (Atemp) och år

Uppväxt gemensam trädgård/innergård med möbler och grill under säsong.
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Brf Vagnen är en välfungerande bostadsrättsförening med god grannsämja. Totalt finns 15 lägenheter och samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns en mysig och uppväxt innergård som gärna får nyttjas av de boende. Här finns sittmöblemang och grill under säsong. Här finns även cykelställ och återvinningsrum.
Föreningens försäkring inkluderar bostadsrättstillägg för samtliga medlemmar. Ekonomisk förvaltning sköts av Riksbyggen och föreningen planerar att byta stadgar till Riksbyggens standardstadgar.
Föreningen tillåter sk. delat ägande. Det betyder bland annat att en förälder kan stå som delägare av bostaden trots att det endast är barnet som bor permanent i bostaden. Föreningen vill att den som bor i lägenheten ska äga åtminstone 10% av bostadsrätten.
I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar. Avgiften höjs vanligtvis 2% per år och senaste höjningen skedde 2018.

Renoveringar - Utförda och planerade
2002 - Renoverades hela byggnaden i samband med att föreningen övertog äganderätten. Då utfördes följande renoveringar: fasad, fönster, tak, varm- och kallvattenledningar, el-stammar, trappuppgång, tvättstuga och innergården. I samband med detta renoverades även samtliga kök, badrum och el i lägenheterna på initiativ från föreningen.
2015 - Samtliga stammar spolades utan anmärkningar.
2016 - Ommålning av fasaden.
2019 - Nya maskiner installerade i tvättstugan.

Planerade renoveringar;
Föreningen planerar en fönsterrenovering för att minska buller från Spolegatan. Styrelsen inväntar beslut från kommunen då de skall stå för delar av kostnaden. Inga andra planerade renoveringar.

Parkering
Föreningen och grannföreningen har tillsammans 7 st parkeringsplatser som kostar 700 kr/månad. Separat kösystem tillämpas. I nuläget finns inga lediga platser och flera personer står i kö.

TV/bredband
Tv (grundutbudet) och bredband (100 Mbit/s) via Com Hem.

Kontakta mäklaren för en skriftlig boendekalkyl.

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken - Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken - Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Visa objekt på karta »