Rymlig 3:a från 2018 med mycket ljus... Såld!


Exteriör framsida


Planskiss - viss avvikelse kan förekomma


Exteriör


Exteriör baksida


Kök sett från hallen


Stilrent kök


Vy från kök mot matplats


Rymlig matplats


Öppet integrerat vardagsrum och kök


Vardagsrum


Solig balkong i sydväst


Vardagsrum


Sovrum 1


Sovrum 2


Rymligt duschrum med tvätt


Handfat


Klädkammare, nu använt som arbetshörna


Vy från entré med garderob och klädkammare


Entré med mycket ljus


Entrébalkong med förråd


Balkongvy


Balkongvy


Trevliga grönytor


Massor av lek


Kaprifolvägen 183 Såld!

Rymlig 3:a från 2018 med mycket ljus och förvaring. Lägg till en härlig balkong i söderläge och och en stor entrébalkong och vi får den perfekta lägenheten för den lilla familjen. Carport ingår i avgiften.

Från den rymliga entrébalkongen med eget praktiskt förråd kommer vi in i den ljusa entrén med god plats för avhängning. Till höger kommer vi in i duschrummet som även har tvättmaskin och torktumlare.
Rakt fram har vi första klädkammaren som idag används som datorhörna.
Vidare kommer vi in i det integrerade kök/vardagsrummet med härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Köket är modernt, gott utrustat och välplanerat och har gott om förvaringsmöjligher. Köket kommer från Vedum och vitvarorna från Bosch. Matplatsen med möjlighet för stora bjudningar länkar samman kök och vardagsrum. Från vardagsrummet kommer vi även ut på den härliga sydvästbalkongen som gjord för soliga dagar.
Till vänster kommer vi till den mer separata delen med sovrummen, båda med var sin garderob och med en gemensam klädkammare.

Bostadsinfo Såld!

Avgift: 3,878 kr Carport ingår i avgiften. Driftskostnader tillkommer.
Boendeform: Lägenhet
Antal rum: 3 rum
Boarea: 82,3 m²
Byggnadsår: 2018
Område: BURLÖV, Burlöv
Tillträde: Diskuteras/snabbt
Våning: 2 av 2

Ansvarig Fastighetsmäklare

Dan Eliasson, Reg. Fastighetsmäklare

Dan Eliasson
Reg. Fastighetsmäklare

0708-18 12 00

Interiör

HALL - Ljus hall med avhängningsmöjligheter och förvaring i klädkammare som idag används som datorhörna. Vita väggar och ekparkett på golvet.

VARDAGSRUM - Ljust vardagsrum öppen planlösning mot matplats och kök. Flertal fönster mot två väderstreck. Ekparkettgolv och vita väggar.

MATPLATS - Rymlig matplats i öppen planlösning mot kök och vardagsrum. Här finns gott om plats att samla den stora familjen. Parkettgolv och vita väggar.

KÖK - Modernt välplanerat kök från Vedum och vitvaror från Bosch. Vita luckor, bänkskiva i trä och svart kakel. Gott om skåp och bänkytor. Öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Ekparkett på golvet och vita väggar.

SOVRUM 1 - Sovrum med fönster i sydväst och garderob. Ekparkett och vita väggar.

SOVRUM 2 - Sovrum med fönster i nordost och garderob. Ekparkett och vita väggar. Klädkammare mellan sovrum 1 och 2.

WC/DUSCH - Badrum med grå våtrumsmatta och våtrumsskiva. Duschhörna med glasväggar, wc, handfat. Tvättdel med både tvättmaskin (Bosch), torktumlare (Bosch), frånluftsvärmepump samt bänkytor och förvaring i skåp.

Förening

Brf FÄLTNARVEN 2 I BURLÖV

Övrigt

Ref. Nr.: DE03838
Lägenhetsnummer: 25
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Andel i förening: 3,44491%
Andel av årsavgift: 3,44492%
Kommentar: Kostnad för värme, vatten och el tillkommer. Internet och tv via eget abonnemang via fiber. Den beräknade driftskostnaden enligt ekonomisk plan är 413kr/ mån för värme, 207kr/mån för vatten och 379kr/mån för el.

Föreningen Fältnarven 2 i Burlöv består av 25 bostäder, 17 st parhus och 8 st lägenheter, som uppfördes 2018. En parkering i carportlänga tillhör lägenheten. Förråd finns på entrébalkongen. Uppvärmning sker med frånluftsvärmepump från NIBE.

Kontakta mäklaren för en skriftlig boendekalkyl.
Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken - Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken - Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Visa objekt på karta »