Välkomna till Karl XI Gatan 17B och denna lägenhet om 127 kvm...


Välkomna till Karl XI Gatan 17B


Planskiss - viss avvikelse kan förekomma


Kök och vardagsrum i öppen planlösning


Kök med matplats


Vardagsrum


Vardagsrum


WC/Dusch


Badrum


Badrum


Sovrum


Sovrum


Hall


Tvättstuga med tvätt och tork


Sovrum/Arbetsrum


Sovrum


Innergård


Innergård


Exteriör


Karl XI Gatan 17B

Välkomna till Karl XI Gatan 17B och denna lägenhet om 127 kvm med många möjligheter. Lägenheten har två separat ingångar vilket gör att en del kan användas som kontorsdel eller liknande. Föreningen tillåter att juridisk person äger efter styrelsen samtycke. Kök och vardagsrum i öppen planlösning ger stora sällskapsytor. Välplanerad bostad med tre sovrum, två badrum samt separat tvättstuga. Garageplats tillhör lägenheten. Perfekt läge mitt i city med hela Lunds utbud runt knuten.

Bostadsinfo

Pris: 3,850,000 kr utgångspris
Avgift: 6,350 kr inkl. värme, vatten, renhållning och bostadsrättstillägg.
Boendeform: Lägenhet
Antal rum: 5 rum
Boarea: 127 m²
Byggnadsår: 2005
Område: Lund, Lund
Tillträde: Diskuteras
Våning: 1 av 7, hiss finns

Visningar

Kontakta mäklaren för information om visningar.

Ansvarig Fastighetsmäklare

Anna Eriksson, Reg. Fastighetsmäklare

Anna Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare

0732-39 99 00

Kontakta mäklaren

Skicka »

Interiör

HALL - Hall med klinkers och vita väggar

KÖK - Kök och vardagsrum har öppen planlösning vilket ger stora sällskapsytor. Köksinredning med vita luckor och vitt kakel ovan arbetsytorna. Köket är utrustat med kyl, frys, inbyggnadsugn (Miele, 2020), mikrovågsugn, diskmaskin (Bosch, 2020), induktionshäll (2019) och köksfläkt. I köket har man plats för ett stort matbord. Parkettgolv och vita väggar

VARDAGSRUM - Vardagsrummet är rymligt med trevligt ljusinsläpp från fönster i olika väderstreck. Ett lättmöblerat rum med plats för den stora soffan. Parkettgolv och vita väggar.

WC/DUSCH - Helkaklad wc/dusch med ljust kakel och klinkers. Dusch med glasdörrar, handfat med kommod, badrumsspegel med belysning, toalettstol samt handdukstork.

KLÄDKAMMARE - I hallen har man en stor klädkammare med bra förvaringsmöjligheter.

BADRUM - Stort helkaklat badrum med stilfullt ljust kakel och klinkers. Handfat med kommod, badrumsspegel med belysning, badkar med glasvägg samt toalettstol.

SOVRUM - Sovrum med parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM - Rymligt sovrum med plats för både stor säng samt skrivbord. Parkettgolv och vita väggar.

TVÄTTSTUGA - Lägenheten har separat tvättstuga som är helkaklad med mörk klinkers på golvet och ljust kakel på väggarna. Tvättmaskin, torktumlare, tvättho samt väggskåp.

KONTORSDEL/SOVRUM - Detta rumma är rymligt med separat ingång vilket gör det utmärkt som kontorsdel eller liknande. Nuvarande ägare har valt att disponera detta som sovrum samt som arbetsrum. Parkettgolv och vita väggar.

Förening

Brf Diamanten

Övrigt

Ref. Nr.: AE03835
Lägenhetsnummer: 17211
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Uppvärmning: Fjärrvärme
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Andel i förening: 1,4127%
Andel av årsavgift: 1,38465%
Energideklaration: Utfärdad 2010-11-14 00:00
Energiprestanda:
75 kWh/m² (Atemp) och år

Brf Diamanten äger fastigheten Leksaken 2 i Lunds kommun som de förvärvade 2004. Föreningen består av 72 lägenheter. Föreningen tillåter att juridisk person äger efter samtycke med föreningen. Finns inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget ( uppgift lämnad av styrelse 2020-03-20).

Kostnader utöver månadsavgiften som tillkommer är:
-Garageplats 600 kr/mån + serviceavgift laddbox 130 kr/mån.
-Hushållsel, schablonkostnad 476 k/mån. Föreningen mäter den faktiska förbrukningen och regleras två gånger per år efter faktiskt förbrukning.
-Kabel-Tv/Bredbandsavgift 235 kr/mån
-Hemförsäkring

Parkering: Garage finns med 72 platser, varav 20 är utrustade med laddstolpar. Till samtliga lägenheter hör en garageplats, 600 kr/mån. Denna lägenhet har en garageplats med laddstolpe. Därutöver finns 5 st MC-platser. Om man inte önskar använda sin garageplats kan man hyra ut denna till annan medlem i föreningen.

Gästlägenhet: Det finns en gästlägenhet med två rum, kostnad 300 kr/natt för båda rummen. Det yttre rummet har två sängplatser. Det inre rummet har fyra sängplatser (en våningssäng och en bäddsoffa).

Internet och TV: Föreningen har avtal med Com Hem gällande Digital TV, bredband (100Mb/s) och IP telefoni. Extra TV-kanaler samt högre bredbandshastighet kan beställas av föreningsmedlemmar till rabatterade priser.

Förråd: Det finns ett förråd som tillhör lägenheten.

Föreningen tar ut överlåtelseavgift om 1183 kr, betalas av köparen. Pantsättningsavgift om 473 kr, betalas av låntagaren.

Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg för sina medlemmar.

Kontakta mäklaren för en skriftlig boendekalkyl.

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken - Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken - Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Visa objekt på karta »