Bostadsrättsradhus om 117 kvm på Vikhem...


Bild från projektet, Vikhemsvallen


Planlösning - viss avvikelse kan förekomma


Bild från projektet, Vikhemsvallen


Bild från projektet, Vikhemsvallen


Bild från projektet, Vikhemsvallen


Bild från projektet, Vikhemsvallen


Bild från projektet, Vikhemsvallen


Bild från projektet, Vikhemsvallen


Bild från projektet, Vikhemsvallen


Bild från projektet, Vikhemsvallen


Bild från projektet, Vikhemsvallen


Bild från projektet, Vikhemsvallen


Bild från projektet, Vikhemsvallen


UTSÄDESGRÄND 21

Bostadsrättsradhus om 117 kvm på Vikhem i Staffanstorp med stilfull fasad i mörkgrå skiffer och träpanel. Ett klokt boende med stora sociala ytor, tre-fyra sovrum och Wc/dusch på båda plan samt gott om förvaring. Allrum som kan delas av till ytterligare ett sovrum på ovanvåningen och två härliga uteplatser/trädgård samt biluppställningsplats med utrymme för två bilar.

Bostadsinfo

Pris: 2,400,000 kr utgångspris
Avgift: 4,973 kr kallhyra
Boendeform: Radhus
Antal rum: 5 rum
Boarea: 117 m²
Byggnadsår: 2019 Under produktion
Område: VIKHEM, Staffanstorp
Tillträde: Diskuteras/22 oktober

Visningar

Kontakta mäklaren för information om visningar.

Ansvarig Fastighetsmäklare

Dan Eliasson, Reg. Fastighetsmäklare

Dan Eliasson
Reg. Fastighetsmäklare

0708-18 12 00

Kontakta mäklaren

Skicka »

Interiör

ENTRÉ - Stor rymlig entré med gott om förvaring i stor garderob och plats att hänga av sig innanför dörren. Svart klinker och vita väggar. Från hallen når man WC/dusch. I hallen finns även installationsutrymmet.

INSTALLATIONSUTRYMME - Mörk plastmatta och vita väggar. Här finns FTX- samt gaspanna placerad.

WC/DUSCH MED TVÄTT - Stor WC/dusch med tvättmaskin samt förberett för torktumlare. Här finns WC, dusch, handfat med kommod, spegelskåp med belysning och handdukstork. Svart klinker och vitt kakel.

KÖK - Rymligt och välplanerat kök med gott om plats för stort matbord. Stilrent kök med vit inredning, aluminiumfärgad laminatskiva och vitt kakel ovan arbetsytorna. Köket är utrustat med kyl, frys, häll, ugn, mikro och fläkt i rostfritt samt integrerad diskmaskin. Intill köket finns trappan som leder till ovanvåningen och under trappan finns ett förvaringsutrymme. Infälld fönsterbänk i granit. Vita väggar och ljus ekparkett.

VARDAGSRUM - Vidare från köket når man vardagsrummet med stora sociala ytor och gott om plats för hela familjen. Från vardagsrummet når man uteplatsen och trädgården i norr. Även här infälld fönsterbänk i granit. Vita väggar och ljus ekparkett.

OVANVÅNING
ALLRUM/SOVRUM - Allrum med gott om plats för den stora TV-soffan alternativt ytterligare ett sovrum. Media- och eluttag praktiskt placerade. Vita väggar och ljus ekparkett.

SOVRUM - Sovrum med förvaring i garderober. Fönster i norr med infälld fönsterbänk i granit. Media- och eluttag. Vita väggar och ljus ekparkett.

WC/DUSCH - Wc/Dusch med wc, dusch, handfat med kommod och spegelskåp med belysning. Svart klinker och vitt kakel.

SOVRUM - Sovrum med en garderob och fönster i söder med infälld fönsterbänk i granit. Media- och eluttag. Vita väggar och ljus ekparkett.

SOVRUM - Stort sovrum med förvaring i tre garderober. Stort fönster i söder med infälld fönsterbänk i granit. Media- och eluttag. Vita väggar och ekparkett.

FÖRRÅD - Till varje bostad hör ett oisolerat förråd utomhus om ca 6 kvm.

Övrigt

Ref. Nr.: DE03809
Lägenhetsnummer: C13S
Uppvärmning: Gas
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Fastighetsbet.: Stanstorp 5:375
Andel i förening: 3,57%

Brf Vikhemsvallen är en förening med 28 st par- och radhus på Vikhem i Staffanstorp. Området är under byggnation och par/radhusen är klara för inflyttning i oktober 2019. Detta är ett BOKLOK område med stilfulla bostadsrättsrad/parhus med skiffer och träfasader där utsidan är precis lika viktig som insidan. Man har eftersträvat att det ska kännas gott att komma hemgående längs gatan. Insidan är välplanerad och stilren med flexibel planlösning. Här bor man hållbart både ekonomiskt, ekologiskt och tekniskt. Läs mer på boklok.se.
Staffanstorps centrum med offentlig service, butiker mm. finns ca 1 km bort och i närområdet finns skola och förskola. Man planerar för både skola och förskola i det nya området. Staffanstorp erbjuder bra kommunikationer både till Lund och Malmö.

Till bostadsrätterna hör ett isolerat förråd och 2 p-platser.

Föreningen redovisar ej om andelstalet (3,57%) avser andel i föreningen eller andel av avgiften.

Bostaden har skötsel och underhållsansvar för den upplåtna marken.

Kostnad för hushållsel och tv/bredband/telefoni tillkommer. Avgift om preliminärt 900 kr/mån för uppvärmning och varmvatten tillkommer, retroaktiv reglering mot faktisk förbrukning kommer ske.

Kontakta mäklaren för en skriftlig boendekalkyl.

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken - Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken - Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Visa objekt på karta »