Fin hörnfyra på bottenplan i det gamla anrika bryggeriet i Lund... Såld!Planskiss - viss avvikelse kan förekommaGetingevägen 3 Såld!

Fin hörnfyra på bottenplan i det gamla anrika bryggeriet i Lund. Ett unikt boende med öppen planlösning och stort vardagsrum med spännande vinklar. Tre stora sovrum, wc/dusch med tvätt och gästwc. Gott om fasta garderober. Den fd tapphallen innanför den bevarade fasaden har blivit en fin överglasad atriumgård som idag utgör entréerna till samtliga lägenheter samt en härlig yta för grannsamvaro. Måste upplevas!

Bostadsinfo Såld!

Avgift: 5,400 kr Inkl internet (100mbit), kabel-tv, värme, vatten/avlopp, sopor
Boendeform: Lägenhet
Antal rum: 4 rum
Boarea: 99 m²
Byggnadsår: 1903/2000
Område: LUND, Lund
Tillträde: Diskuterars
Våning: 1 av 4, hiss finns

Ansvarig Fastighetsmäklare

Dan Eliasson, Reg. Fastighetsmäklare

Dan Eliasson
Reg. Fastighetsmäklare

0708-18 12 00

Interiör

HALL - Stor hall med bra förvaringsmöjligheter i garderober samt möjlighet att hänga av sig innanför dörren. Vita väggar och klinker på golvet.

VARDAGSRUM - Ljust vardagsrum med stora sällskapsytor och öppen planlösning mot matplats och kök. Spännande vinklar som ger rummet karaktär. Stort fönsterparti mot atriumgården och dubbla fönster i väster. Ekparkettgolv och vita väggar.

MATPLATS - Flexibel matplats i öppen planlösning mot kök och vardagsrum. Här finns gott om plats att samla den stora familjen. Parkettgolv och vita väggar.

KÖK - Luftigt arbetskök med inredning i trä från Ballingslöv och vitt kakel ovan arbetsytorna. Köket är utrustat med ugn -19 i arbetshöjd, häll -17, diskmaskin - 17, kyl/frys, fläkt och mikro. Gott om skåp och bänkytor. Öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Klinker på golvet och vita väggar.

SOVRUM 1 - Sovrum med dubbla fönster i väster och hel garderobsvägg. Parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM 2 - Sovrum med fönster mot innergården. Förvaring i fasta garderober. Parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM 3 - Även detta rum har fönster mot innergården. Parkettgolv och vita väggar.

HALL - Inre hall med förvaring i fasta garderober. Parkettgolv och vita väggar.

WC/DUSCH - Helkaklat badrum med grått klinker och vitt kakel. Duschhörna med glasväggar, wc, handfat. Praktisk tvättdel med både tvättmaskin (Miele) och torktumlare (Bosch) samt bänkytor och förvaring i skåp.

GÄSTWC - Ljus helkaklad wc med kommod och spegelskåp. Vitt kakel och sandfärgad klinker.

Förening

Brf Gamla Bryggeriet

Övrigt

Ref. Nr.: DE03799
Lägenhetsnummer: 1 (18-941-1-1-3)
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Uppvärmning: Fjärrvärme
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Fastighetsbet.: Bryggeriet 6
Andel i förening: 5,4764%
Andel av årsavgift: 5,4764%
Energideklaration: Utfärdad 2018-02-22 00:00
Energiprestanda:
124 kWh/m² (Atemp) och år
Kommentar: Kostnad för hemförsäkring och hushållsel tillkommer.

Fastigheten byggdes 1903/1904 för Lunds Bryggeriaktiebolags räkning. Byggnade användes då som jäst- och lagerkällare, kylskeppsvind och tapphall. 1967 lades bryggeri ned och fram till slutet på 80-talet användes byggnaden till diverse olika verksamheter. Projektet att omvandla fastigheten till bostadsrätter tog mer än 10 år och i början av år 2000 stod de 18 lägenheterna, som föreningen består av idag, klara. Huset ligger på perfekt promenadavstånd till Lunds centrum och stationen.
Huset är byggt med en luftig härlig atriumgård. Här finns gemensamma möbler och härliga ytor för grannsamvaro. Det finns även en trevlig stenlagd uteplats med möbler.
Till lägenheten finns ett vindsförråd och ute på parkeringen finns cykelparkering under tak.
Föreningen disponerar 13 parkeringsplatser, vilka hyrs ut separat. Kösystem tillämpas. 2019-09-11 var en i kö till parkeringsplatserna och säljaren kommer säga upp sin plats i samband med flytten. Platserna kostar ca 364 kr/mån.
Lägenheten är ansluten till internet (100mbit) och kabelnät via ComHem.

Övrigt om byggnaden
Renoveringsår: 2000. Huset byggdes om totalt 2000 i samband med att det gjordes om från bryggeri till bostadsrättsförening.

Kontakta mäklaren för en skriftlig boendekalkyl.

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken - Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken - Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Visa objekt på karta »