Nu säljer vi denna välplanerade 2:a om 66 kvm med balkong...


Exteriör


Planskiss - viss avvikelse kan förekomma


Kök


Vardagsrum


Sovrum


Hall


WC/Dusch


Balkong


Utsikt


Utsikt


Exteriör


Exteriör


JAKTSTIGEN 15

Nu säljer vi denna välplanerade 2:a om 66 kvm med balkong på Nöbbelöv. Lägenheten är välplanerad med nyrenoverad wc/dusch, rymligt vardagsrum och bra förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober. Kök med möjlighet till stor matplats. Trevligt läge med närhet till tågstation och service. Välkomna på visning!

Bostadsinfo

Pris: 1,395,000 kr utgångspris
Avgift: 3,920 kr inkl. värme, vatten, renhållning, bostadsrättstillägg (obligatoriskt tillägg Bredband 89 kr och Kabel-TV 70 kr).
Boendeform: Lägenhet
Antal rum: 2 rum
Boarea: 66 m²
Byggnadsår: 1973 uppgift från lantmäteriet
Område: Lund - Nöbbelöv, Lund
Tillträde: Diskuteras
Våning: 2 av 2

Visningar

Kontakta mäklaren för information om visningar.

Ansvarig Fastighetsmäklare

Anna Eriksson, Reg. Fastighetsmäklare

Anna Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare

0732-39 99 00

Kontakta mäklaren

Skicka »

Interiör

HALL - Hall med parkettgolv, vita väggar samt avhängningsmöjligheter. Här finns även två platsbyggda garderober.

WC/DUSCH - Nyrenoverad wc/dusch med grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Badrummet är rymligt med dusch med glasdörrar, handfat med kommod, toalett, badrumsskåp, handdukstork samt fönster.

VARDAGSRUM - Stor vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar. Rummet har trevliga sällskapsytor med plats för både soffa och matbord.

KLÄDKAMMARE - I anslutning till hallen finner man klädkammaren med mycket bra förvaringsmöjligheter.

SOVRUM - Sovrummet är även det rymligt med plastmatta på golvet och vita väggar.

KÖK - Lägenhetens kök har äldre inredning. Köket är utrustat med hel kyl och frys, spis/ugn och köksfläkt. I köket finns plats för ett större matbord.

BALKONG - Balkongen nås från köket. Här finns plats för ett mindre bord.

Förening

Brf Jägaren

Övrigt

Ref. Nr.: AE03784
Lägenhetsnummer: 01106
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Andel i förening: 0,55509%
Andel av årsavgift: 0,55602%

Föreningen ligger i norra delen av Lund, Norra Nöbbelöv, ca 3 km från Lunds centrum. Föreningen har 172st lägenheter. Det finns inga beslutade avgiftshöjningar ( uppgift lämnad av föreningen 2019-08-12). Kommande reparationer/åtgärder i föreningen är injustering av ventilationen inkl. OVK, dels byte av radiatortermostater inkl. injustering av värmesystemet. Föreningen tillåter delat ägande, varje delägare måste minst äga 10 % av bostadsrätten. Någon aktuell energideklaration finns inte i dagsläget, föreningen har beställt en ny energideklaration.

Området passar både barnfamiljer och mindre hushåll. På området finns två lekplatser, tvättstuga med 3 tvättrum och en samlingslokal att hyra. På gångavstånd ligger Nöbbelövsparken, Ica, pizzeria, frisör, tatuerare, tandläkare och vårdcentral. Gunnesbo station ligger på ca 5min promenadsavstånd. Nova Lund köpcenter ligger på ca 20min promenadsavstånd eller 10min cykeltur. Busslinje 3 går från Norra Nöbbelöv ner till centrum och sedan vidare. Som boende i Brf Jägaren har man tillgång till samlingslokal för 700kr. Det finns bord och stolar för ca 60 personer, samt kök med kylskåp och spis. Bostadsrättstillägg ingår i avgiften.

Bredband och TV: Bredband via Bredbandsbolaget, kostnad 89 kr/mån (obligatoriskt tillägg) hastigheten är 10Mbit nedladdning och 1Mbit uppladdning. Kabel-TV via Com Hem, kostnad 70 kr/mån (obligatoriskt tillägg).

Parkering: Föreningen två parkeringsplatser med flertalet platser. Varje lägenhet har ett huvudtillstånd och två gästtillstånd. Har man ingen bil, får man ändå två gästtillstånd som kan användas av en själv, tex vid lån eller hyra av bil. Huvudtillståndet är knutet till en bil, man får inte låna ut detta tillstånd. Är stora parkeringen full, hänvisas man till lilla parkeringen.

Andelstal: Föreningen redovisar följande andelstal. 0,55509%, andel av årsavgift 0,55602%, andel kapital 0,55509%.

Överlåtelse-pantsättningsavgift: Överlåtelseavgift betalas av säljaren, 1163 kr. Pantsättningsavgift betalas pantsättaren, 465 kr.

Kostnader utöver månadsavgiften som tillkommer är hemförsäkring, hushållsel, bredband 89 kr/mån och Kabel-TV 70 kr/mån.

Köparen uppmanas att kontrollera ovanstående uppgifter med föreningen om det är av stor vikt för köparen. För mer information besök föreningens hemsida: www.hsb.se/skane/brf/jagaren-i-lund

Kontakta mäklaren för en skriftlig boendekalkyl.

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken - Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken - Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Visa objekt på karta »