Unikt tillfälle att förvärva en stor 5:a om hela 121 m² på bästa cityläge...


Kök - bilden är från en liknande lägenhet i samma projekt


Alternativ planskiss - viss avvikelse kan förekomma


Planskiss - viss avvikelse kan förekomma


Kök - bilden är från en liknande lägenhet i samma projekt


Kök - bilden är från en liknande lägenhet i samma projekt


Vardagsrum - bilden är från en liknande lägenhet i samma projekt


Balkong - bilden är från en liknande lägenhet i samma projekt


Utsikt mot innergården som är under färdigställande


Exteriör


Hall - bilden är från en liknande lägenhet i samma projekt


WC/Dusch med tvätt - bilden är från en liknande lägenhet i samma projekt


WC/Dusch - bilden är från en liknande lägenhet i samma projekt


WC/Dusch - bilden är från en liknande lägenhet i samma projekt


WC/Dusch - bilden är från en liknande lägenhet i samma projekt


Exteriör


KUNG OSKARS VÄG 15B

Unikt tillfälle att förvärva en stor 5:a om hela 121 m² på bästa cityläge med två balkonger. Lägenheten är belägen på våning 6 av 9. Nuvarande ägare har valt att disponera den som en 4:a, se planskiss. Genomgående och välplanerad bostad med stora sällskapsytor. Badrum med tvättmaskin och torktumlare samt wc/dusch. Bra förvaringsmöjligheter i klädkammare samt skjutdörrsgarderober. Lägenheten är under byggnation och är inflyttningsklar från den 10 september 2019. Ring mäklaren för mer information!

Bostadsinfo

Pris: 5,495,000 kr utgångspris
Avgift: 5,825 kr inkl. kallvatten, värme och renhållning. Obligatoriskt tillägg för Telia 220 kr/mån.
Boendeform: Lägenhet
Antal rum: 5 rum
Boarea: 121 m²
Byggnadsår: 2019
Område: Lund Centrum, Lund
Tillträde: 10 sep 2019/Diskuteras
Våning: 6 av 9, hiss finns

Visningar

Kontakta mäklaren för information om visningar.

Ansvarig Fastighetsmäklare

Anna Eriksson, Reg. Fastighetsmäklare

Anna Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare

0732-39 99 00

Kontakta mäklaren

Skicka »

Interiör

Enligt ekonomisk plan är lägenheten 5 rok. Nuvarande ägare har valt att disponera den som en 4:a. Om man önskar disponera den som en 5:a, se alternativ planskiss.

HALL - Hall med vit skjutdörrsgarderob med inredning från Elfa. Från hallen når man direkt till vänster det större av lägenhetens tre sovrum. Parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM 1 - Stort sovrum om ca 18 kvm. Detta sovrum kan delas av om man önskar fler sovrum, se alternativ planskiss. Gott om förvaring i egen klädkammare om ca 4 kvm. Stora fönster i öster. Ekparkett och vita väggar.

WC/DUSCH - Stilren och stor wc/dusch med tvättmaskin, torktumlare och torkställning (plats för badkar om så önskas). Här finns även takdusch (Tapwell) med glasväggar (INR), wc (IDO) och handfat med kommod och spegel (Svedbergs). På golvet ligger en mörkgrå klinker och på väggarna vitt kakel.

KÖK - Modernt kök från Ballingslöv med vit köksinredning (Solid vit) och vitt blankt kakel ovan bänkskivan i laminat (Zeus Antracit, Ballingslöv). Köket är utrustat med induktionshäll (Siemens), rostfri ugn (Siemens), rostfri mikrovågsugn (Siemens), två rostfria kyl-och fryskombinationer (Siemens), integrerad diskmaskin (Siemens), köksfläkt (Franke) samt bänkbelysning (LED med dimmer). Från köket når man en av lägenhetens två balkonger samt ett sovrum. Parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM 2 - Sovrum med parkettgolv och vita väggar. Önskar man större kök kan detta sovrum tas bort.

WC/DUSCH - WC/Dusch med mörkgrå klinker och kakel. Wc (Ido) handfat med spegel och kommod (Svedbergs), takdusch (Tapwell) och duschdörrar i glas ( INR).

HALL - I anslutning till WC/dusch och sovrum 3 finns det en mindre hall med förvaring i skjutdörrsgarderober (inredning Elfa).

SOVRUM 3 - Sovrum om ca 15 kvm och fönster i väster. Önskar man större vardagsrum kan väggen till detta sovrum tas ner. Sovrummet har parkettgolv och vita väggar.

VARDAGSRUM - Öppet vardagsrum med utgång till balkongen i väster där man har utsikt över innergården. Stora sociala ytor intill köket. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matbord. Vardagsrummet har ekparkett och vita väggar.

Förening

Brf Kung Oskar 1

Övrigt

Ref. Nr.: AE03738
Lägenhetsnummer: 541501
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Uppvärmning: Fjärrvärme
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Fastighetsbet.: Raffinaderiet 4
Andel i förening: 0,92%

Bostadsrättsföreningen Kung Oskar 1 består av 163 lägenheter. Huset är under uppförande och första inflyttningen skedde i mars 2019 och sista trapphuset förväntas flyttas in under kvartal 4 2019. Denna lägenheten kommer vara klar för inflyttning från den 10 september 2019.

I avgiften ingår kallvatten, värme och renhållning. Kostnader utöver avgiften som tillkommer är Telia (bredband, IP-telefoni (fasta delen) och kabel-TV) 220 kr/mån, varmvatten, hushållsel och hemförsäkring. Varmvatten mäts och debiteras efter faktisk förbrukning. Beräknad förbrukning för varmvatten 2225 kr/år enligt ekonomisk plan.

- Förråd tillhör lägenheten.
- Tre gästlägenheter finns i föreningen.
- Gemensam innergård.
- Gemensamt garage med 88 platser (varav 9 försedd med laddningsmöjligheter) finns under huset, kostnad 1100 kr/mån. Separat kösystem.
- Föreningen har tre lokaler för uthyrning i gatuplanet mot Kung Oskars Väg. Lokalerna är planerade för exempelvis kontors- eller butiksverksamhet.

Andelstal: Föreningen anger ingen specifikation om andelstalet anger andel av årsavgift eller andel av insats.

Kontakta mäklaren för en skriftlig boendekalkyl.

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken - Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken - Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Visa objekt på karta »