Välplanerad och färgglad tvåa om 64 kvm i markplan... Såld!


Exteriör


Planskiss - viss avvikelse kan förekomma


Vardagsrum med utgång till uteplats


Uteplats


Uteplats


Uteplats


Vardagsrum


Kök


Kök


Sovrum


Sovrum


Badrum


Entré


Exteriör


Omgivning


RUNSLINGAN 10C Såld!

Välplanerad och färgglad tvåa om 64 kvm i markplan i populära HSB Brf Runristaren. Stort sovrum, vardagsrum, kök, badrum och uteplats som kan bli en riktig pärla. Här bor man nära Linerocentrum med service, handel och kommunikationer. Universitetsområdet och Ideon når man på ca 15 min med cykel. Linero är en del av Lund som utvecklas och växer!

Bostadsinfo Såld!

Avgift: 3,842 kr inkl värme, vatten, basutbudet från ComHem (analog TV) och bredband.
Boendeform: Lägenhet
Antal rum: 2 rum
Boarea: 64 m²
Byggnadsår: 1972
Område: LUND, Lund
Tillträde: Diskuteras
Våning: 1 av 3

Ansvarig Fastighetsmäklare

Dan Eliasson, Reg. Fastighetsmäklare

Dan Eliasson
Reg. Fastighetsmäklare

0708-18 12 00

Interiör

ENTRÉ/HALL - Hall med plats för ytterkläder samt förvaring i flera garderober.

BADRUM - Badrum med badkar, toalett, handfat och förvaring i skåp. Plastmatta och målad våtrumstapet.

KÖK - Stort kök med matplats och fönster. Köket är utrustat med kyl/frys, spis, fläkt och diskmaskin. Målade väggar och luckor samt kakel ovan arbetsytorna.

SOVRUM - Stort sovrum där den yta som tidigare varit förråd är nu en del av sovrummet. Detta kan återställas om så önskas. Laminatgolv och tapeter.

VARDAGSRUM - Stort vardagsrum med utgång till uteplatsen. Här finns plats för både mat- och soffgrupp. Ekparkett och ljusa väggar.

UTEPLATS - Stenlagd uteplats intill gräsmatta. Här tillåter föreningen att man utökar ytan enligt deras föreskrifter. Se information från föreningen.

Förening

Hsb Brf Runristaren i Lund

Övrigt

Ref. Nr.: DE03694
Lägenhetsnummer: 126
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Fastighetsbet.: Runristaren 2
Andel i förening: 0,29409%
Andel av årsavgift: 0,29409%
Reparationsfond: 131 kr
Energideklaration: Utfärdad 2010-04-13 00:00
Energiprestanda:
111 kWh/m² (Atemp) och år
Kommentar: Kostnad för hushållsel och hemförsäkring tillkommer. Föreningen har gemensamt elavtal och medlemmarna debiteras för det separat med tre månaders eftersläpning utefter faktisk förbrukning.

Förråd finns i källaren.

Brf Runristaren bildades 1977 och består av 321 bostadsrätter, fördelade på tolv trevåningshus. Lägenheterna består av ettor till fyror. Föreningen har god ekonomi och låga månadsavgifter. BRF Runristaren finns i sydöstra Lund, med närhet till affärer, apotek, bibliotek, restauranger, vårdcentral samt förskola. Området ligger i anslutning till ett flertal busslinjer. Stadsbuss linje 3 tar dig mellan Linero och centrala Lund på ca 15 minuter och till LTH på ca 8 min. I närheten finns även hållplatser för regionbussar.
Brf Runristaren har eget gym, festlokal, samt goda parkeringsmöjligheter. Alla lägenheter är försedda med bredbandsuttag och kabel-TV och i varje trappa finns det tvättstuga. Under sommarhalvåret finns möjlighet för den som vill att grilla och det gröna området inbjuder till rekreation.

Uteplats: De bostadsrättsinnehavare som har markplan har tillstånd att nyttja den grönyta som finns i anslutning till uteplatsen. Bostadsrättsinnehavare skall hålla uteplatsen välskött. Om uteplatsen är ovårdad kommer den att återställas till gräsmatta på bostadsrättsinnehavarens bekostnad. Det är tillåtet att på bottenvåningen bygga ut sin uteplats med maximalt 3 m, räknat från balkongavbalkningen och i sidled lägenhetens bredd. Höjden på staket får inte överstiga 180 cm på sidorna och 155 cm i framkant.
Ovan information är hämtad från föreningens hemsida www.runristaren.se

Kontakta mäklaren för en skriftlig boendekalkyl.

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken - Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken - Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Visa objekt på karta »