Fantastisk våning om 100 kvm från 1900 med vacker kakelugn... Såld!


Om kvällen


Planskiss - viss avvikelse kan förekomma


Salongen - om kvällen


Fungerande kakelugn


Salongen - om kvällen


Balkongen - om kvällen


Utsikt från balkongen - om kvällen


Tv-rum/Salongen - om kvällen


Kök - om kvällen


Kök - om kvällen


Exteriör - om kvällen


Brf Pilstorp


Brf Pilstorp


Brf Pilstorp


Salongen


Salongen


Balkong


Utsikt från balkongen


Utsikt från balkongen


Salongen


Salongen - detalj


Salongen - Tv-rum/Sovrum


Tv-rum/Sovrum


Tv-rum/Sovrum


Tv-rum/Sovrum


Tv-rum/Sovrum


Hall - Salongen


Hall


Detalj


Wc/Dusch


Wc/Dusch


Wc/Dusch


Kök


Kök


Kök


Kök


Tvätt/Klädkammare


Sovrum


Sovrum


Sovrum


Sovrum/arbetsrum


Trapphuset


Innergården


Innergården


Innergården


Exteriör


Exteriör


Exteriör


Närområdet


FERSENS VÄG 22 Såld!

Fantastisk våning om 100 kvm från 1900 med vacker kakelugn och balkong. Trendig och stilsäker med alla de rätta attributen såsom stuckatur, fiskbensparkett och spegeldörrar. Badrum, kök och tvättstuga från 2015 då även alla ytskikt renoverades. Beslut att installera hiss. Unikt boende med närhet till allt! Välkommen!

Bostadsinfo Såld!

Avgift: 2,782 kr i avgift, tillkommer värme 927 kr, vatten 170 kr, trappstäd 142 kr och bredband 135 kr per månad
Boendeform: Lägenhet
Antal rum: 4 rum
Boarea: 100 m²
Byggnadsår: 1900
Område: DAVIDSHALL - OPERAN - CENTRUM, Malmö
Tillträde: Diskuteras
Våning: 3 av 4

Ansvarig Fastighetsmäklare

Dan Eliasson, Reg. Fastighetsmäklare

Dan Eliasson
Reg. Fastighetsmäklare

0708-18 12 00

Interiör

HALL - När ni har gått upp i det vackra trapphuset så kommer ni in i hallen som till vänster har avhängningsmöjligheter. Vacker fiskbensparkett och ljusa väggar.

SALONG - Till vänster finns salongen. Ett pampigt och vackert rum som har allt! Fungerande kakelugn, fiskbensparkett, stuckatur, dubbla spegeldörrar och dubbla dörrar ut till balkongen.

BALKONG - Balkong i perfekt västerläge med utsikt dels mot operan samt längs Fersens väg.

TV-RUM/SOVRUM - Rum som ligger i fil med salongen som binds samman med vackra dubbelspegeldörrar. Ägaren använder detta rum som ett tv-rum men har tidigare använts som ytterligare ett sovrum. Även här finns fiskbensparkett, stuckatur och ljusa väggar.

WC/DUSCH - Stilsäkert wc/dusch från 2015 med vit klinkers (golvvärme el) och vitt kakel. Handfat med kommod i vitt. Blandaren i handfatet och duschblandaren är i mässing, vilket blir trendiga detaljer. Spegelskåp med belysning och eluttag. Mitt emot handfatet finns inbyggd hylla samt förvaringsskåp. I duschdelen finns en praktisk hylla till schampo och tvål.

KÖK - Rymligt kök och matplats i vackert rum med fiskbensparkett, stuckatur och spegeldörrar. Diskret köksinredning i vitt med bänkskiva och vask i vit komposit. Spishäll i vitt, kyl/frys i bänkskåp, spisfläkt, diskmaskin och ugn.

TVÄTT/KLÄDKAMMARE - Bakom köket finns ett rum med tvättmaskin, torktumlare (Siemens) och garderobsvägg.

SOVRUM - Mot innergården finns detta stora och fridfulla sovrum med brädgolv, stuckatur och ljusa väggar. Dörr ut till kökstrappan där den kommande hissen kommer att installeras.

SOVRUM/ARBETSRUM - Mindre och mysigt sovrum/arbetsrum med bågformat fönster.

Förening

Brf Pilstorp

Övrigt

Ref. Nr.: DE03596
Lägenhetsnummer: 16
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Fastighetsbet.: Zebran 5
Andel i förening: 3,235%
Andel av årsavgift: 3,24%
Energideklaration: Utfärdad 2009-04-30 00:00
Energiprestanda:
123 kWh/m² (Atemp) och år
Kommentar: Kostnad för hushållsel och hemförsäkring tillkommer.

Styrelsen har tagit beslut på att installera 4 st hissar i föreningen i samband med att man bygger 6 st vindslägenheter.

Lägenheten disponeras som 4 rum och kök. Enligt föreningens uppgift är lägenheter registrerad som 3 rum och kök.

Läs mer om föreningen på;
http://brfpilstorp.bostadsratterna.se/

Info från föreningens hemsida;
Bostadsrättsföreningen Pilstorp ligger i populära Davidshall i Malmö, en levande stadsdel med restauranger, kaféer, barer, butiker och olika verksamheter. Den vackra fastigheten, byggd 1900, har ingångar från Fersens väg, Östra Rönneholmsvägen och Rönngatan.
Brf Pilstorp, tidigare en äkta bostadsförening, är efter att två stämmor under våren 2018 röstat igenom förslaget en bostadsrättsförening. I föreningen finns 30 lägenheter, samtliga upplåtna med andelsrätt. 6 nya lägenheter är planerade att byggas på föreningens vind under 2018 (ej påbörjat så troligtvis ej 2018).

Välkommen till Davidshall, ett av Malmös mest populära områden!
Davidshall är en stadsdel som sjuder av folkliv och aktivitet! Kulturlivet blomstrar med Malmö Opera på andra sidan gatan från vår fastighet och Malmö konsthall tvärs över Magistratsparken. Malmö Live med konserthuset liksom biografer finns inom bekvämt gångavstånd. I höjd med Malmö Live finns också stadens nya saluhall. Stadens stora gröna lungor, Slottsparken och Pildammsparken, finns inom 5 minuters gångavstånd. Ännu närmare ligger Triangelns köpcentrum och gågatan Södra Förstadsgatan med ett rikt utbud av butiker. Triangelns tågstation är idag en av Europas mest trafikerade. Härifrån tar du dig till Kastrup och vidare till Köpenhamn på mindre än 30 minuter.
Området Davidshall avgränsas av Södra Förstadsgatan, Regementsgatan, Fersens väg och Östra Rönneholmsvägen. Fersens väg, en viktig gata och genomfartsled i Malmö, är uppkallad efter Fabian von Fersen, statsman och militär som levde på 1600-talet. Bebyggelsen på Davidshall består främst av flerbostadshus på fyra våningar från tidigt 1900-tal. Kvarteren är före detta arbetarkvarter, som i hög grad omvandlats till bostadsrätter. Mitt i området ligger Davidshallstorg, kantat av restauranger, mysiga uteserveringar och udda butiker. Själva namnet Davidshall kommer ifrån värdshusinnehavaren David Lenander, som under åren 1862-1886 drev sitt värdshus just här. Runt torget och på de närliggande gatorna finns många restauranger, flera också omnämnda i White Guide. Här finns även unika butiker inom inredning och mode.

Kontakta mäklaren för en skriftlig boendekalkyl.

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma - Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma - Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Visa objekt på karta »