Det Goda Vattnet på Brunnshög


Det Goda Vattnet


Det Goda Vattnet (preliminär fördelning)


Det Goda Vattnet


Det Goda Vattnet


Det Goda Vattnet - Brunnshög

Granne med Gryningsparken och ett stenkast från spårvagnen planeras ett spännande samarbete mellan prisade arkitekterna och byggherrarna Hauschild+Siegel och Paulssons Fastigheter. Bostadsrätter i form av radhus, lägenheter och vindsvåningar med gemensam gård och takterrass.

Bostadsinfo

Pris: Ej angivet
Boendeform: Lägenhet
Antal rum: rum
Boarea:
Område: LUND - BRUNNSHÖG, Lund
Tillträde: prel. sommaren 2020

Visningar

Kontakta mäklaren för information om visningar.

Ansvarig Fastighetsmäklare

Dan Eliasson, Reg. Fastighetsmäklare

Dan Eliasson
Reg. Fastighetsmäklare

0708-18 12 00

Kontakta mäklaren

Skicka »

Interiör

Granne med Gryningsparken och ett stenkast från spårvagnen planeras ett spännande samarbete mellan prisade arkitekterna och byggherrarna Hauschild+Siegel och Paulssons Fastigheter. Bostadsrätter i form av radhus, lägenheter och vindsvåningar med gemensam gård och takterrass. Bostäderna planeras i storlek 32 till 175 kvm.

För löpande information och förtur vid säljsläpp maila en intresseanmälan till dan@hettinger.se.

Läs mer och se nyheter på www.detgodavattnet.nu

----------------------------------------------------------------------------

Det goda vattnet
Vatten i olika form har varit projektets utgångspunkt, både ur hållbarhetsaspekt och det goda livet. Alla bostäder har tillgång till gemensam pool och bastu. Här finns möjlighet till bad året om, eller vad sägs om en badkar på balkongen?

Bostäderna
Radhus med egen trädgård eller terrass, små och stora lägenheter samt vindsvåningar med milsvid utsikt, här finns något för alla. Genomgående för bostäderna är en flexibilitet i planlösningarna - där till exempel antal sovrum kan anpassas efter dina behov. I de större lägenheterna möjliggörs en avskild del för tonåringen, eller kanske hemmakontoret?

Området
En ny grön, kreativ och hållbar stadsdel - ambitionerna är höga för Lunds stora nybyggnadsprojekt. Läs mer om Lunds kommuns Brunnshögs vision. Se länk längre ner.
På Brunnshög är det nära till det mesta. Till Lunds centrum tar du dig enkelt med cykel eller spårvagn. För pendlaren finns E22:an och regionbussarna runt knuten.

Arkitekter och byggherrar
Projektet Det goda vattnet utvecklas gemensamt av Hauschild+Siegel och Paulssons Fastigheter.
Hauschild+Siegel har för tidigare projekt i Malmö tilldelats en mängd priser och utmärkelser både i egenskap av arkitekter och byggherrar.
Paulssons Fastighets AB har en lång erfarenhet av fastighetsförvaltning och -utveckling i Lund och Landskrona.

Artikel i Lunds stadsbyggnadstidning
Du kan läsa en intervju med arkitekten Cord Siegel samt Mirja Jönsson och Marcus Paulsson från Paulssons i Lunds stadsbyggnadstidning. Se länk längre ner.

Övrigt

Ref. Nr.: DE03562
Lägenhetsnummer: 32-175 kvm
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Visa objekt på karta »