Kolonilott om 350 kvm i Västhagens koloniområde i Lund... Såld!


VÄSTERHAGEN, nr 14


VÄSTERHAGEN, nr 14


Markering av nr 14


VÄSTHAGEN, nr 14 Såld!

Kolonilott om 350 kvm i Västhagens koloniområde i Lund. Mellan Maskinvägen och Åkerlund & Rausings väg ligger detta lummiga och idylliska koloniområde. Här ligger lotterna på med sina prunkande rabatter och odlingar på var sida utmed grusgången som leder genom område omgivet av stora lindar. Snabbt tillträde.

Bostadsinfo Såld!

Avgift: 4,044 kr (3.444 kr i arrendeavgift/år, medlemsavgift 600kr/år)
Boendeform: Fritidshus
Antal rum: 1 rum
Boarea: 16 m²
Tomtareal: 350 m²
Område: VÄSTERHAGEN, Lund
Tillträde: Diskuteras/Snabbt

Ansvarig Fastighetsmäklare

Dan Eliasson, Reg. Fastighetsmäklare

Dan Eliasson
Reg. Fastighetsmäklare

0708-18 12 00

Interiör

Enklare stuga om 16 kvm samt förråd.

Förening

Lunds Kommun

Övrigt

Ref. Nr.: DE03510
Upplåtelseform: Arrende
Fastighetsbet.: Väster 4:8
Taxeringskod: 499

Övrigt om byggnaden
Västhagen är en koloniförening som bildades 1943. Området har 43 stugor som ligger utmed en grusgång som går rakt genom området. Det finns en grind i var ände den ena med adress Maskinvägen 8 och den andra Åkerlund och Rausings väg 8. Området ligger intill järnvägen och den nya Pågatågsstationen kommer ligga alldeles i närheten. Höje å med sin fågelrika och vackra natur finns ett stenkast bort.
Området har två gemensamma byggnader varav det ena har två vattentoaletter (en handikappanpassad) och en byggnad med extra stolar, bord och redskap. Det finns en stor gemensam gräsmatta där man kan spela kubb, boll eller liknande.

För att köpa koloni måste du vara folkbokförd i Lunds Kommun. Den som köper en koloni tecknar arrendeavtal med kommunen. Arrendeavgiften i kommunen är 9,84 kr/kvm och år. Avgift för denna lott är 2018, 4.044 kr (3.444 kr i arrendeavgift/år, medlemsavgift 600 kr/år). I avgiften ingår administration, vatten under odlingssäsongen, sophämtning, flishantering, komposthantering, latrinhämtning, underhåll av gemensamma träd, grindar och staket samt skyddsplanteringar.

Visa objekt på karta »

Dokument och länkar

Inga dokument bifogade