Ett modernt seniorboende från 2016 i hjärtat av Hjärup...


Välkomna till Fredriks Väg 3


Planskiss - viss avvikelse kan förekomma


Kök


Kök


Matplats i kök


Vardagsrum


Vardagsrum med utgång till balkong


Balkong


Vardagsrum


Sovrum


Utsikt från sovrummet


WC/Dusch/Tvätt


WC/Dusch/Tvätt


Sovrum


Gästwc


Entré


Exteriör


Exteriör


Exteriör


FREDRIKS VÄG 3

Nu har vi möjlighet att erbjuda ett modernt seniorboende från 2016 i hjärtat av Hjärup. Ett mycket genomtänkt boende om 78 m² med stor inglasad hörnbalkong. Högt i tak och många fönster ger en härlig rymd. Trevliga sällskapsytor, väl tilltagen wc/dusch med tvätt samt gästwc. Gemensamhetslokal och gästlägenhet finns.

Bostadsinfo

Pris: 2,400,000 kr utgångspris
Avgift: 4,514 kr inkl värme och renhållning.
Boendeform: Lägenhet
Antal rum: 3 rum
Boarea: 78 m²
Byggnadsår: 2016 enligt uppgift från föreningen
Område: HJÄRUP, Staffanstorp
Tillträde: Diskuteras
Våning: 2, hiss finns

Visningar

29 oktober 2017

10:45-11:15
Öppen visning - Välkomna

Ansvarig Fastighetsmäklare

Anna Eriksson, Reg. Fastighetsmäklare

Anna Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare

0732-39 99 00

Kontakta mäklaren

Skicka »

Interiör

HALL - Hall med gästwc, städskåp och plats för hatthylla. Vita väggar och ekparkett.

SOVRUM - Rakt fram från hallen når man bostadens första sovrum. Sovrum med två fönster och bra förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderob. Vitaväggar och ekparkett.

KÖK - Ett inbjudande och funktionellt kök med möjlighet till stor matplats. Modern köks inredning i vitt med grå bänkskiva och grått kakel ovan arbetsytorna. Köket är utrustat med spishäll, köksfläkt, ugn och micro i arbetshöjd samt hel kyl och frys. Vita väggar och ekparkett.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet har en härlig rymd och öppen planlösning med matplatsen vilket ger trevliga sällskapsytor. Stort fönsterparti mot den inglasade balkongen ger ett bra ljusinsläpp. Från vardagsrummet har man utgång till balkongen. Vita väggar och ekparkett.

BALKONG - Den stora hörnbalkongen är delvis inglasad och fungerar som ännu ett vardagsrum under stora delar av året. Gott om plats för större sittgrupp eller loungedel.

SOVRUM - Lägenhetens största sovrum ligger i anslutning till vardagsrummet. Platsbyggd skjutdörrsgarderob ger mycket bra förvaringsmöjligheter. Vita väggar och ekparkett.

WC/DUSCH - Väl tilltaget badrum med tvättmaskin och torktumlare. Grå bänkskiva ovan maskinerna och förvaring i väggskåp med vita luckor. Vitt kakel på vägarna och och klinkers i en grå ton på golvet. Dusch med två raka glasdörrar, handdukstork, spotlights i taket samt handfat med kommod.

GÄSTWC - Helkaklad gästwc med vita väggar och grått golv. Wc och mindre handfat med spegelskåp.

Förening

Bonums Bostadsrättsförening Nafnes Gård

Övrigt

Ref. Nr.: AE03278
Lägenhetsnummer: 104
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Fastighetsbet.: Hjärup 4:274
Andel i förening: 2,05989%
Andel av årsavgift: 2,05986%

Brf Nafnes Gård är ett seniorboende (55+) bestående av 48 lägenheter som stod inflyttningsklara under 2016. Föreningen består av fyra punkthus omgivna av kastanjer, lönnar och blommande buskar. Den gemensamma innergården rymmer flera sittgrupper och en boulebana.
Ett perfekt läge i grönskade miljö mitt i Hjärups by, granne med Hjärups skola och Centrumgården. De är nära till promenadstråk, grönområden och olika typer av service. Bra kommunikationer, fem minuter med tåg till Lund och tio till Malmö. Förvaltningen sköt av Riksbyggen.

Kabel-TV/bredband och IP-telefoni finns.

Gemensamhetslokal: Föreningen har en stor gemensamhetslokal. som nyttjas flitigt av medlemmarna och kan även användas för egen fest. Här finns välutrustat kök med plats för många gäster och utanför finns en stenlagd uteplats.

Övernattningslägenhet: föreningen övernattningslägenhet ligger på samma plan som gemensamhetslokalen. Övernattningslägenheten gör det smidigt att husera familj och vänner. Lägenheten har hög standard med wc/dusch och ett litet pentry.

Bonumvärd: I föreningen finns det en bonumvärd, vilket är en fastighetsskötare som är knuten till seniorboendet. Som enskild medlem finns möjlighet att köpa till de tjänster som erbjuds efter eget behov.

Parkering: 13 st parkeringsplatser och 32 st carportsplatser.

Tvättstuga: Gemensam tvättstuga finns.

Till varje lägenhet finns ett förråd på vinden.

Kostnader utöver avgiften som tillkommer är:
- Hushållsel, föreningen har kollektiv el vilket innebär att varje lägenhet debiteras efter enskild förbrukning. Nuvarande ägare har en kostnad om ca 177 kr/mån (2 personer i hushållet, baserat på avi för juli månad).
- Kall- och varmvatten, mäts och debiteras efter enskild förbrukning. Nuvarande ägare har haft en kostnad om ca 160 kr/mån (2 personer i hushållet, baserat på avi för juli månad.
- Kabel-TV/bredband/IP-telefoni.
- Försäkring.

Kontakta mäklaren för en skriftlig boendekalkyl.

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken - Lomma, Christina Hafström,
040-36 85 85, chha11@handelsbanken.se

Visa objekt på karta »

Dokument och länkar

Stadgar Årsredovisning