Storslaget hem på våning 14 i Lunds senaste landmärke... Såld!


Terrassen med Öresundsbron och Torso i horisonten


Planskiss - hemsida


Terrassen


Terrassen


Utsikt


Stor terrass och balkong om ca 43 kvm


Terrasen och balkongen


Balkongen


Vardagsrum med utgång till balkong


Vardagsrum


Utsikt från vardagsrummet


Underbar vy från matplatsen och vardagsrummet


Matplats med utgång till terass


Utsikt


Kök


Kök


Detalj - Kök


Kök


Hall


Master bedroom


Sovrum


Sovrum


Badrum


Badrum - detalj


Tvätt/Badrum


Gästwc


Exteriör


Utsikt


Utsikt


Utsikt


Utsikt


FINALGATAN 17 B Såld!

Storslaget hem på våning 14 i Lunds senaste landmärke. En fantastisk 3:a med takterrass och balkong om ca 40 kvm. Unik vy över Lund och sundet. Välplanerad bostad med en privatdel och en sällskapsdel. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en stor matplats. Badrum, gästwc, klädkammare och garage.

Bostadsinfo Såld!

Avgift: 4,530 kr inkl värme, VA, bredband och kabel-TV (basutbudet) via Com Hem.
Boendeform: Lägenhet
Antal rum: 3 rum
Boarea: 96 m²
Byggnadsår: 2015
Område: LUND, Lund
Tillträde: Diskuteras
Våning: 14 av 16, hiss finns

Ansvarig Fastighetsmäklare

Anna Eriksson, Reg. Fastighetsmäklare

Anna Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare

0732-39 99 00

Extra kontaktperson

Lotta Ericsson, Fastighetsmäklare, jur.kand.

Lotta Ericsson
Fastighetsmäklare, jur.kand.

0722-50 60 62

Interiör

HALL - Från hallen möts man av ett generöst ljusinsläpp och i bakgrunden kan man skymta den fantastiska utsikten. Hallen är rymlig med klinkers innanför dörren samt parkettgolv. Här finns gott om plats för förvaring i en stor klädkammare samt avhägningsmöjligheter.

KÖK - Till vänster från hallen når man bostadens moderna och stilfulla kök. Vit köksinredning från Marbodal med vitt kakel ovan den ljusa bänkskivan. Ett mindre fönster ovan vasken gör att man kan glimta lägenhetens takterrass. Köket har mycket praktiskt förvaring och är utrustat med hel kyl och frys, spishäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn samt köksfläkt. Parkettgolv och vita väggar.

MATPLATS - Matplatsen som ligger i direkt anslutning till köket, har öppen planlösning med vardagsrummet vilket ger stora sällskapsytor. Matplatsen är rymlig och har plats för det stora matbordet, rummet har en magnifik utsikt. Två trappsteg upp från matplatsen når man takterrassen om ca 21 kvm, även här är utsikten fenomenal.

VARDAGSRUM - Mellan vardagsrummet och matplatsen når man den stora balkongen om ca 22 kvm. Precis som från matplatsen har man från vardagsrummet en härlig utsikt över Lund. Parkettgolv och vita väggar.

TERRASS & BALKONG - Den rymliga och möblerbara terrassen med trätrall har en unik vy över Lund och bort mot horisonten kan man se Öresundsbron och sundet. Två trappsteg ner från takterrassen når man den stora balkongen.

MASTER BEDROOM - Precis som från övriga rum har bostadens största sovrum en en härlig vy. Här finns tre garderober, parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM - Mindre sovrum med garderob, parkettgolv och vita väggar.

WC/DUSCH - Lägenhetens stora wc/dusch har tvättmaskin och torktumlare. Ljusgrå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Duschplats med glasväggar, toalett, handfat med kommod, badrumsskåp och handdukstork.

GÄSTWC - Gästwc med ljusgrå klinkers och vita väggar.

Förening

Bostadsrättsföreningen Arenatoppen

Övrigt

Ref. Nr.: AE02902
Lägenhetsnummer: 2301
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Fastighetsbet.: Lund Klosterbacken 7 (uppgift från eknomisk plan)
Andel i förening: 1,4667%

Bostadsrättsföreningen Arenatoppen registrerades av Bolagsverket den 10 april 2013. Under våren 2014 påbörjade bostadsrättsföreningen byggandet av ett flerbostadshus med 76 st bostadslägenheter och två lokaler (upplåtna med hyresrätt).

Bredband, TV, IP-telefoni: Lägenheterna har Triple Play via Com Hem. Bredbandsuppkoppling samt grundutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften.

Parkering: 42 st parkeringsplatser i garaget som ligger under huset. Kostnad 800 kr/mån, finns ev. ledig plats.

Förråd: Källarförråd tillhör lägenheten.

Ventilation: FTX-system med individuella aggregat placerade ovan torktumlare som återvinner frånluften och hjälper fjärrvärmen att värma huset. Uppvärmning av lägenheterna sker med vattenburen värme (radiatorer)

Bredband, TV, IP-telefoni: Lägenheterna har Triple Play via Com Hem. Bredbandsuppkoppling samt grundutbud av Tv-kanaler ingår i månadsavgiften. Vad gäller IP-telefoni tillkommer en kostnad om 29 kr/mån (detta belopp får man ringa för).

Kommentar andelstal: Andelstalet 1,4667 % är hämtat från ekonomisk plan och anger ingen specifikation vad gäller andel av insats eller andel av årsavgift.

Kostnader utöver månadsavgiften som tillkommer är följande:
- Hushållsel.
- Hemförsäkring.
- IP-telefoni, 29 kr/mån (detta belopp får man ringa för).
- Ev. kostnad för garage, 800 kr/mån.

Kontakta mäklaren för en skriftlig boendekalkyl.

Säljaren uppmanar köparen att undersöka lägenheten och om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt. Uppgifterna avseende ytan för balkong respektive terrass är hämtade från kontraktsritning i samband med upplåtelseavtalet. Köpare uppmanas att själv kontroller ytorna om dessa är av vikt för honom eller henne.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken - Väster, Carina Jönsson, 046-15 98 51.
Handelsbanken - Ideon, Tobias Tysk 046-15 95 89.

Visa objekt på karta »

Dokument och länkar

Ekonomisk plan Stadgar