Ett arkitektoniskt mästerverk i två plan... Såld!


Exteriör om kvällen


Planskiss - viss avvikelse kan förekomma


Uteplats om kvällen


Pool om kvällen


Uteplats om kvällen


Exteriör om kvällen


Exteriör om kvällen


Kök/Matplats om kvällen


Kök om kvällen


Vardagsrum/Kök/Matplats om kvällen


Entré


Hall


Matplats/Kök


Kök


Kök


Kök


Kök


Matplats/Vardagsrum


Matplats/Vardagsrum


Vardagsrum


Vitpigmenterade och mattlackerade ekparkett


Vardagsrum


Arbetsrum


Sovrum


Wc/Dusch


Wc/Dusch


Tvättstuga


Trappa


Allrum


Allrum


Balkong


Vy från balkongen


Sovrum


Sovrum


Sovrum


Sovrum


Sovrum


Sovrum


Badrum


Badrum


Badrum/Bastu


Bastu


Exteriör


Exteriör


Exteriör


Exteriör


Exteriör


Exteriör


Exteriör


Exteriör


Exteriör


ÖSTANVÄG 9C Såld!

Ett arkitektoniskt mästerverk i två plan skapat av Götenehus chefsarkitekt Johan Danielsson 2011. Modernt och elegant med "allt extra". Grönområde som granne i öster samt ett stenkast till både dagis och skola. Hela sju rum och kök fördelat på 226 kvm. Lyxig trädgård med stort soldäck, pool och två förråd.

Bostadsinfo Såld!

Boendeform: 1 familjs friliggande
Antal rum: 7 rum
Varav sovrum: 5 st
Boarea: 226 m²
Tomtareal: 882 m²
Byggnadsår: 2011
Område: BJÄRRED, Lomma
Tillträde: Diskuteras

Ansvarig Fastighetsmäklare

Dan Eliasson, Reg. Fastighetsmäklare

Dan Eliasson
Reg. Fastighetsmäklare

0708-18 12 00

Interiör

ENTRÉ/HALL - Den ljusa entrén välkomnar med sin vitpigmenterade och mattlackerade ekparkett, vita väggar och tak samt infällda spotlights, både i tak och i trappan, där en mörk fondvägg tar vid. Bakom skjutdörrar med spegelglas gömmer sig garderoben. Entrévåningen har 2.7 meters takhöjd.

KÖK/MATPLATS - Läckert och påkostat öppet kök med köksö från Vedum i svart och vitt med bänkskivan Silestone Blanco Zeus. Induktionshäll, kyl med vatten (både kolsyrat och stilla), frys med ismaskin, diskmaskin, ugn och mikrovågsugn. Spisfläkten har motorn på taket för tystare gång. Infällda spotlights i taket och över arbetsytan. På golvet samma ekparkett som i hallen och väggarna är vita. Bredvid köket finner vi ett skafferi, och i köksön är det förberett för vask. I anslutning till det öppna köket och omgiven av stora glaspartier ligger den rymliga matplatsen som tillsammans med sittplatserna vid köksön ger möjlighet att rymma stora sällskap.

VARDAGSRUM - Den öppna matplatsen fortsätter tillsammans med ekparketten och de stora glaspartierna in i vardagsrummet med skjutdörrar som leder ut till det fantastiska trädäcket och poolen, vilket får trädgården att känns som en del av vardagsrummet. Fondtapet från Mr Perswall sitter längs ena kortväggen, i övrigt vita väggar. Mörka kvällar tänder man gärna en brasa i eldstaden. Ljudanläggning indelad i två zoner med högtalare infällda i taket.

SOVRUM - Skjutdörrsgarderober som fyller den ena långsidan och halva den andra. Rummet används i dag som gästrum. Ekparkett, vita väggar och tak.

SOVRUM - Idag används detta andra sovrum på entrévåningen som arbetsrum. Det karaktäriseras av fönsterpartiet som täcker så gott som hela kortväggen. Ekparkett, vita väggar och tak.

WC/DUSCH - Helkaklat rum med svart klinkers och vitt kakel. Vit toalett och handfat, kommod i ek med förvaring och dusch med hopfällbara väggar i klarglas. I taket sitter infällda spotlights. Stort fönster med persienner för trevligt ljusinsläpp även här.

TVÄTTSTUGA - Rymligt och ljust grovkök med tvättmaskin och torktumlare. Svart klinkers, vitt kakel, vita väggar och inredning i vitt och svart bänkskiva.

OVANVÅNING
ALLRUM - När du kommer upp på ovanvåningen möts du av ett mysigt men ändå rymligt allrum. Härifrån nås den fina balkongen i västerläge. Även på ovanvåningen ligger samma vitpigmenterade ekparkett som på entrévåningen. Väggarna och taket är vita.

BADRUM - Ett stort badrum med såväl dusch som badkar, toalett, dubbla handfat med kommoder i ek samt speglar över dessa. Elvärme är installerat i golvet. Svart klinkers, vitt kakel och vitt tak. En fransk balkong ger utsikt över trädgården och poolen. Pricken över i är den stora bastun från finska Sun Sauna med infällda ljuskällor.

SOVRUM - Mastersovrummet har glasparti som täcker nästan hela kortväggen med en fransk balkong i söderläge. Garderober med vita skjutdörrar längs ena sidan som innefattar ett svart mittparti med förstärkt vägg för TV. Längs andra kortsidan sitter en svart fondtapet med mönster.

SOVRUM - Ett av två lika stora sovrum som ligger mitt emot varandra på var sin sida av allrummet. Stort fönsterparti längs långsidan. Även detta rum har vitpigmenterad ekparkett, vita väggar samt en randig fondtapet i rosa ton.

SOVRUM - Det andra av de två sovrummen vid allrummet har stort fönsterparti längs långsidan. Även detta rum har vitpigmenterad ekparkett, vita väggar samt en randig fondtapet i blå/vit/beige.

Övrigt

Ref. Nr.: DE01890
Byggnadstyp: "2-plansvilla"
Uppvärmning: Vattenburen, jordvärmepump med varmluftsåtervinning, IVT 1245
Byggnadssätt: Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Puts (luftad fasad) + Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Plåt
Upplåtelseform: Friköpt
Fastighetsbet.: Bjärred 41:40
VA: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Driftskostnad: 36,664 kr/år
Driftskostnad varav: El: 29,089 kr
VA: 4,975 kr
Renhållning: 2,600 kr
Kommentar: Kostnad för uppvärming av pool ingår
Taxeringskod: 220
Taxeringsvärde: 4,055,000 kr
Summa pantbrev: 6,840,000 kr

Övrigt om byggnaden
På husets baksida breder det enorma trädäcket ut sig, i vilket man hittar poolen som har ett elektriskt överdrag som klarar tyngden för en vuxen (Poolkungen Aqua). Denna privata oas är stor nog att rymma flertalet utemöblemang. Under en del av däcket nära huset är det förberett för att installera en badtunna. Resterande delen av trädgården är gräsbevuxen.

Övriga byggnader
I trädgården ligger finns två förråd på ca 10 och 15 kvm vardera.

Visa objekt på karta »

Dokument och länkar

Inga dokument bifogade